Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ “ΖΕΥΣ’’



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο πρώτος ετήσιος χορός του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων «BARBARELLA», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Το κέφι απογείωσαν τόσο το μουσικό σχήμα του κέντρου, όσο και τα εξαιρετικά συγκροτήματα (Ποντιακά, Δημοτικά) παραδοσιακής μουσικής, που πρωταγωνίστησαν στο μουσικοχορευτικό μέρος της βραδιάς.
Παράλληλα, στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου με πλούσια δώρα(προσφορά των χορηγών) να απονέμονται στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ.. ΔΡΟΜΩΝ

Στην ενότητα «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ» της εκδήλωσης,
αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους αθλητές- μέλη του συλλόγου: Πάτσα Γεώργιο για τον τερματισμό του σε μαραθώνιο κάτω από 3 ώρες και για την ανακήρυξη του σε  καλύτερο αθλητή της χρονιάς (μέσα στους 100 καλύτερους δρομείς μαραθωνίου στην Ελλάδα). Επίσης, Τραπέζα  Δημήτριο για τον επιτυχή τερματισμό του σε μαραθώνιο κάτω από 3 ώρες.

Επιπλέον, στους: Νίκο Σοφιανίδη για τον τερματισμό του σε αγώνα
ULTRA TRAIL MARATHON (VFUT 110χλμ Παρανεστίου Δράμας ), Φασούλα Αντώνιο για τον τερματισμό του σε αγώνα ULTRA TRAIL MARATHON(VFUT 110χλμ Παρανεστίου Δράμας ) και Φίλιππα Στάθη για την συμμετοχή του στον αγώνα Rodopi Ultra Trail(ROUT 123χλμ), το 2009.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλα τα
μέλη και τους φίλους του, για την αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση και γενικότερα για την ενεργό υποστήριξή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.
Tέλος, το Δ.Σ. ευχαριστεί και όλους τους δωροθέτες  για την ευγενική τους χορηγία.

ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Στο επίκεντρο της δράσης του συλλόγου εντάσσεται ο εθελοντισμός με έμφαση τις δραστηριότητες που αφορούν στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας - πρόνοιας. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ “ΖΕΥΣ’’, οργανώνει την Κυριακή 13/02/2011  εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Σ. Σταθμού.

Αναφερόμενος σχετικά ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Μυστρίδης τόνισε:«Προσπαθούμε να προάγουμε την άθληση στον νομό μας και να παρακινήσουμε και άλλους να τρέξουν μαζί μας ώστε να διαπιστώσουν και αυτοί τα οφέλη που αποκομίζει κανείς. Ταυτόχρονα όμως ως σύλλογος κοινωνικά ευαισθητοποιημένος είμαστε οργανώνουμε στις 13/02/2011 ημέρα Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Σ. Σταθμού. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο για το τόπο μας σε κάθε επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου