Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: Αδέσποτα Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Σατραζέμη που σε έμμεση τηλεφωνική επικοινωνία έδωσε το ΟΚ στους συνεργαζόμενους  κτηνιάτρους, Ασημίνα Λιμπανοβνού και Μάρκο Δαφερέρα,  να επιληφθούν των επειγόντων περιστατικών προς το παρόν μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση της διαχείρισης του κυνοκομείου, η επίλυση της οποίας καθυστερεί λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η μετάβαση στον Καλλικράτη. Είναι προς τιμήν του που αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα των επιπτώσεων του παγώματος των παροχών του Δήμου στην υγεία των αδέσποτων, που είναι το μόνο που μας αφορά αυτή τη στιγμή.


Θεωρούμε ότι στις προθέσεις του κ. Σατραζέμη συμπεριλαμβάνεται η επίλυση των προβλημάτων της λειτουργίας του κυνοκομείου και της φροντίδας των αδέσποτων, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πρότερη στάση των καθυστερήσεων και της άρνησης είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης παρεξήγησης.


Καλούμε λοιπόν και πάλι δημοσίως για μια συνάντηση των εθελοντών μαζί του και ξεκαθαρίζουμε ότι το μόνο που μας αφορά είναι τα αδέσποτα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις επιπτώσεις της κρίσεως στη διαχείριση του Δήμου και οι προτάσεις μας δεν απαιτούν κεφάλαια (το κυνοκομείο μπορεί να γίνει αυτοσυντήρητο σε βάθος χρόνου), απλώς βούληση και οργάνωση προκειμένου να εκμεταλλευτεί ο δήμος την αριθμητική δύναμη και τις δυνατότητες των εθελοντών για αυτόν το σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου