Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. - Ο.Α.Ε.Ε.



Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2011 στο κέντρο Πιερίδα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Βουλευτές του Νομού μας κ. Αμοιρίδης Ιωάννης και κ. Μίχου Μαρία, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μακρίδης Νικόλαος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Φαρμάκης Αστέριος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΤΣΑ Πιερίας κ. Παρθενίδης Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης κ. Τσιώτσιος Θεόδωρος, εκπρόσωποι των Βουλευτών κ. Παπαγεωργίου Αθανασίου και κ. Κουκοδήμου Κωνσταντίνου, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πιερίας η κ. Βελώνη Ματούλα και ο κ. Μπατάλας Παύλος, εκπρόσωπος της Ένωσης Συνταξιούχων ΤΑΕ Πιερίας κ. Παναγιωτίδης Γεώργιος καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. - Τ.Ε.B.E. όμορων Νομών.
Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κουτσής Δημήτριος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Νομού μας αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε.

Η γιορταστική βραδιά κράτησε ως αργά το βράδυ με φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου