Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Στήριξη στον Θανάση Τσιφοδήμο παρέχει ο Κώστας Κουκοδήμος

Αποφασισμένος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θανάση Τσιφοδήμου στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, φέρεται ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος. Ο κ. Κουκοδήμος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που δεν διέψευσε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, έχει ξεκινήσει ήδη την προσέγγιση πολιτικών του φίλων από τη νότια Πιερία, με σκοπό να στελεχώσουν το συνδυασμό του τελευταίου δημάρχου του Δήμου Λιτοχώρου.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, φέρεται ενοχλημένος από τον τρόπο που χειρίστηκε ο κ. Μιχαλολιάκος το ζήτημα του υποψηφίου του κόμματος στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, ενώ ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην ακολουθήσει μια πολιτική που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Ο κ. Κουκοδήμος δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του, για την επιλογή του Κώστα Δημόπουλου στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, υποστηρίζοντας ότι η μόνη υποψηφιότητα με προοπτική νίκης για την παράταξη, αλλά κυρίως με προοπτική για την πρόοδρο της νότιας Πιερία, είναι ο Θανάσης Τσιφοδήμος.
Την άποψη αυτή, φέρεται να έχει μεταφέρει πολλές φορές προς τα όργανα του κόμματος πολύ πριν καταλήξουν στη συγκεκριμένη επιλογή, άποψη που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας. Από τη στιγμή που ο Θανάσης Τσιφοδήμος είναι υποψήφιος, θα τον στηρίξω, φέρεται να έχει δηλώσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε στενούς του συνεργάτες, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στη νότια Πιερία, έχοντας πολλές επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος, τα οποία εκφράζουν ανοιχτά την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Τσιφοδήμου.
«Έδωσα το λόγο μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω», φέρεται να έχει δηλώσει ο κ. Κουκοδήμος, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν παραδέχεται ότι έχει βγει εκτός παιχνιδιού, αφού όπως έχει πει σε στενούς συνεργάτες του, το κόμμα έλαβε υπόψη του όλες τις εισηγήσεις για τους δήμους Κατερίνης και Πύδνας-Κολινδρού, αλλά και την παρέμβασή του υπέρ της υποψηφιότητας του Λάζαρου Τσαβδαρίδη (με τον οποίο είναι κουμπάροι) για το Δήμο Βέροιας.
Ο κ. Κουκοδήμος, θεωρεί ακατανόητη την επιλογή του Κώστα Δημόπουλου στη Νότια Πιερία, τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει εκλεγμένο δήμαρχο στην περιοχή και μάλιστα σε έναν δήμο που παραδοσιακά κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η «Π», απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες που τον θέλουν να στηρίζει ανοιχτά το Θανάση Τσιφοδήμο.

Αντιδράσεις στη νότια Πιερία

«Έτσι που το πάμε, θα καταφέρουμε να εκλέξουμε αντίπαλο δήμαρχο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αν. Ολύμπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Αγοραστός, στη δήλωσή του, εκφράζει την αγωνία του για τα όσα προηγήθηκαν της επιλογής του Κώστα Δημόπουλου, ενώ επισημαίνει ότι ο ίδιος βλέποντας το τι θα ακολουθήσει, είχε προτείνει στη ΝΟΔΕ Πιερίας να επιλεγεί «ο πιο αποδεκτός από την κοινωνία» και σίγουρα στο συνδυασμό που θα συγκροτούνταν να συμμετέχουν οι δύο εν ενεργεία δήμαρχοι Θανάσης Τσιφοδήμος και Διονύσης Αρωνιάδης.
«Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τα λεγόμενα του κόσμου, υπάρχει αναβρασμός και απογοήτευση από τους μέχρι τώρα χειρισμούς», αναφέρει σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο., προειδοποιώντας πως «αν δεν υπάρξει κοινή γραμμή από όλους θα έρθει η αποτυχία στις εκλογές».
Ο κ. Αγοραστός επαναλαμβάνει ότι επιβάλλεται να παίξουν ενεργό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές οι δύο δήμαρχοι της περιοχής και οι σύμβουλοί τους, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο. θα κοιτάξει το συμφέρον της περιοχής και τους ανθρώπους που θα λύσουν τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν επί δεκαετίες και ως τέτοιους θεωρεί, κλείνοντας την ανακοίνωση, μόνον του «τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου