Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διευθυντή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διευθυντή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας Αστέριο Κρίτογλου(και τους συνεργάτες του), είχε χθες στο Δημαρχείο ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Βαλάντη Θεοδώρου.

 
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

«Πρώτο μέλημα της διοίκησης του Σάββα Χιονίδη ήταν και παραμένει η επένδυση στον τομέα της Παιδείας» τόνισε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της συνάντησης ο κος Σατραζέμης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων : « Η προώθηση στο μέλλον ενός προγράμματος με περιβαλλοντικούς δείκτες στα σχολεία, η κατασκευή πρότυπων «πράσινων σχολείων» και γενικότερα η διασφάλιση οικοπέδων για την ανέγερση σχολείων βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας».

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2010 ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ

«Κοινός στόχος μας είναι να μην έχουμε πλέον απογευματινή βάρδια στα σχολεία» ανέφερε ο κος Κρίτογλου, και όπως σημείωσε ο κος Σατραζέμης «η εκτίμηση είναι ότι εντός του 2010 όλα τα σχολεία θα λειτουργούν σε πρωινή βάρδια».

Ο κος Κρίτογλου εξέφρασε τη βεβαιότητά  ότι θα υπάρχει αρμονική συνεργασία με όλους τους Δήμους της Πιερίας και όπως είπε «θα προγραμματίσει τις προσεχείς ημέρες και νέα συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους των Δήμων του νομού προκειμένου να αποτυπωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των σχολικών μονάδων εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον κο Σατραζέμη να απευθύνει ευχές για γόνιμη και δημιουργική θητεία στο νέο Διευθυντή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου