Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”: “Στα οροπέδια των μουσών”

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ στο ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Με επιτυχία έγιναν το Σάββατο, 22 Μαΐου 2010, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής “Στα οροπέδια των μουσών”, στο Κτήμα Μπέλλου.


Με αφετηρία την αγάπη για τη Ζωή, τη Φύση, τη Δημιουργία πέντε εικαστικοί καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και συναντήθηκαν στα μονοπάτια των μουσών.

Ο τόπος συνάντησης ήταν ο Όλυμπος. Ο Σύλλογος «Περραιβία» Ελασσόνας θεωρώντας το βουνό κοινή πατρίδα όλων διοργάνωσε την έκθεση ζωγραφικής στο “Κτήμα Μπέλλου”, στον Άγιο Δημήτριο.

Ο Σταύρος Γαλάτος, ο Σάκης Γκουντρουμπής, η Θωμαή Κόντου, η Τζένη Μπαμπαλή και ο Μιχαήλ Ρωμανός εξέθεσαν τα έργα τους και πειραματίστηκαν με τις Μούσες και τα Χρώματα θεωρώντας τον τόπο αυτόν επιλογή με άποψη για την ιστορία και την παράδοση.

 Η έκθεση συνεχίζεται και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου 2010. Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης από 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

 Την Παρασκευή, 4 Ιουνίου, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τη φροντίδα του Συλλόγου «Περραιβία» και του μουσικού και μαέστρου Δημήτρη Τσιαβέ. Το Σάββατο την έκθεση θα πλαισιώσει μουσική βραδιά με πιάνο.

Ο Το Δ.Σ.
Θωμάς Σολωμός

Το Κτήμα Μπέλλου είναι μια αγροτουριστική επιχείρηση με οικολογικούς προσανατολισμούς και ενδιαφέροντα στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Βρίσκεται 3 χιλιόμετρα έξω από τον Άγιο Δημήτριο, στο δρόμο προς Ελασσόνα. Τηλ. επικοινωνίας: 2351770021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου