Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Καθαρισμός Ακτών Κορινού με χορηγό την coca-cola


Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης, η Εντεταλμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος στον Τομέα Νεολαίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης Χριστίνα Κελεσίδου προσκαλούν όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία καθαρισμού των ακτών που ξεκίνησε την προσπερασμένη εβδομάδα στην Επανομή, συνεχίστηκε στη Νέα Καλλικράτεια και ολοκληρώνεται, την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στην παραλία του Κορινού στην Πιερία, στις 10.00 το πρωί. Η εκστρατεία πραγματοποιείται με τη συνεργασία και υποστήριξη του Ράδιο Θεσσαλονίκη και της ΕΡΤ3.

Σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην παραλία του Κορινού (στις 9:30 το πρωί), όπου εκπρόσωποι της Νομαρχίας και του Δήμου Κορινού θα υποδέχονται τους εθελοντές και θα τους προμηθεύσουν με εξοπλισμό για τον καθαρισμό της ακτής.
Η εκστρατεία με τίτλο «Για να κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με τα σκουπίδια μας» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Νομαρχίες Χαλκιδικής και Πιερίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, για τον καθαρισμό των ακτών των νομών μας εν όψει του καλοκαιριού, προκειμένου να εξασφαλισθούν καλύτερες και καθαρότερες ακτές για τους λουόμενους.
Χορηγοί της εκστρατείας καθαρισμού των ακτών είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών CYTA Ελλάδος θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και ο όμιλος ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που καταντήσαμε σα χώρα!!!
    Την πολύτιμη περιουσία μας και τη βάση της "βαριάς" βιομηχανίας μας,αντί να τη φυλάμε ως κόρη οφθαλμού μόνοι μας,να βρίσκονται χορηγοί για να πράτουμε τα αυτονόητα !!!
    Ντροπή και μόνο ντροπή μας !!!
    Δε πρέπει να μας βάλει ο Αμερικάνος της coca cola σε καμιά διαδικασία...
    Ο πολιτισμός μας πρέπει να αφυπνίσει τις δικές μας συνειδήσεις,να εκπέμψει τα δικά του μηνύματα κι όχι τα κατασκευασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή