Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

3o Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας 17 και 18 Ιουλίου

 Σε συνέχεια λοιπόν της επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ σας παρουσιάζει τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν την  Κυριακή  18 Ιουλίου στο άλσος του Αγίου Γεωργίου στο Αιγίνιο.
 
Πρατσινάκη 5
Παύλος, Γιάννης, Κώστας, Δημήτρης, Βασίλης
 
Στο χώρο της μουσικής το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πέντε!!! Αδέρφια με μεμονωμένη καλλιτεχνική παρουσία ο καθένας ενώνουν τις φωνές τους και έχει δείξει ότι για πολύ κόσμο αποτελεί σημαντικό γεγονός.
Το πρόγραμμα  έχει δομηθεί έτσι ώστε να πατάει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής μουσικής, από την παράδοσή μας μέχρι την σημερινή δημιουργία.  Ο καθένας μόνος του αλλά και οι δύο ή τρεις μαζί και κυρίως και οι πέντε προσεγγίζουν με μοναδικό τρόπο τραγούδια ριζίτικα, δημοτικά, λαϊκά μεγάλων ελλήνων δημιουργών αλλά και δικά τους στοχεύοντας να κάνουν τον κόσμο να αισθανθεί συμμέτοχος στη μουσική παράσταση και να εκφραστεί αυθόρμητα. 
 ‘Πήραν μέρος σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Δράμας, Καστοριάς, Βόνιτσας, Κοζάνης, Χαλκιδικής, Κομοτηνής και φυσικά στην Κρήτη με μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου