Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

4ο Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας

Ένας φιλόδοξος πολιτιστικός θεσμός που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια  στο Δήμο Αιγινίου συνεχίζεται και φέτος.   Το Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας θα φιλοξενήσει το διήμερο Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουλίου κορυφαίους καλλιτέχνες της ρεμπέτικης, λαϊκής, έντεχνης αλλά και ροκ μουσικής που θα χαρίσουν στο κοινό όμορφες στιγμές διασκέδασης.  Ένα κοινό που και φέτος  θα έχει την ευκαιρία να βιώσει τη συλλογικότητα, την ομαδικότητα και τη χαρά μιας τέτοιας μουσικής γιορτής.
Η οργανωτική επιτροπή, οι εθελοντές και ο Δήμος Αιγινίου σας προσκαλούν στο 4ο Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας.  Είναι πεποίθηση όλων μας ότι παγιώθηκε ένας πολιτιστικός θεσμός στη Β. Ελλάδα.  Ένας θεσμός έτοιμος να διευρυνθεί γεωγραφικά, να εμπλουτιστεί πολιτιστικά και λειτουργικά με τους νέους συνδημότες του διευρυμένου νέου δήμου μας, για να δώσει μια νέα ευκαιρία επικοινωνίας και ποιοτικής ψυχαγωγίας.   Τα συγκροτήματα που συμμετέχουν είναι:
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 17 Ιουλίου 
Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι

 Μουσικό σχήμα Ρεμπέτικης και Λαϊκής μουσικής απαρτιζόμενο από Αιγινιώτες καλλιτέχνες  
 
«Το μουσικό σχήμα της Φωτεινής Βελεσιώτου» Συγκρότημα που παρουσιάζει τραγούδια που είναι ακόμα ζωντανά:
•    μεταπολεμικά ρεμπέτικα,
•    επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια
•    μπαλάντες παλαιότερων και σύγχρονων συνθετών.
«ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΗ»
Μουσική παράσταση της νέας γενιάς (Rock συναυλία του συγκροτήματος REWIND που αποτελείται από νέους τοπικούς καλλιτέχνες)
 
Κυριακή 18 Ιουλίου
«Balarom Trio» Βαλκανικής μουσικής και όχι μόνο!!!
«ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ 5» Πέντε αδέρφια με μεμονωμένη καλλιτεχνική παρουσία ο καθένας τους, κυρίως στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού.
 

«ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΗ»
«Αντίστροφη Μέτρηση» τετραμελή ροκ μπάντα από το Αιγίνιο Πιερίας.
Orchestra Sonora» εξαμελής μπάντα από την Κέρκυρα που ασχολείται με την χορευτική μουσική  κυρίως funk και reggae

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ώρα έναρξης 21:00. Ώρα έναρξης δεύτερης σκηνής 24:00.   Επίσης στα πλαίσια της επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού μέσα από τα καθημερινά δελτία τύπου της επιτροπής φεστιβάλ θα παρουσιαστούν  τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου