Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

4o Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας 17 και 18 Ιουλίου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το 4ο Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας που θα πραγματοποιηθεί στο Αιγινίου το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.  Επτά συγκροτήματα ρεμπέτικης, λαϊκής, έντεχνης αλλά και ροκ μουσικής θα μας ταξιδέψουν με τα μουσικά τους ακούσματα.
Στα πλαίσια της επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ σας παρουσιάζει τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν το Σάββατο 17 Ιουλίου στο άλσος του Αγίου Γεωργίου στο Αιγίνιο.
Ώρα έναρξης  21:00

Μουσικό σχήμα Ρεμπέτικης και Λαϊκής μουσικής
από Αιγινιώτες καλλιτέχνες





Με αφορμή το φεστιβάλ ξεκινάει αυτή η όμορφη συνεργασία με τη δυνατότητα παρέμβασης στα μουσικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής
Αλταντσίδης Δημήτρης…   Ακορντεόν  Γκορτσίλας Γιώργος    …  Κιθάρα Ιωαννίδης Βασίλης…  Μπαγλαμά  Ματσκίδης Θωμάς…  Κρουστά  Παπάς Δημήτρης…    Κιθάρα  Κορνελάκη Διονυσία… Φωνή  Κορνελάκης Μάρκος… Φωνή





Το μουσικό σχήμα της Φωτεινής Βελεσιώτου
Παρουσιάζει τραγούδια που είναι ακόμη ζωντανά
•    μεταπολεμικά ρεμπέτικα,
•    επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια και
•    μπαλάντες παλαιότερων και σύγχρονων συνθετών.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι μια φωνή που είναι αδύνατον να μας αφήσει αδιάφορους.  Είναι μια καθάρια λαϊκή φωνή από εκείνες που λείπουν από το ελληνικό τραγούδι.  Πρώην δασκάλα σε δημ. σχολείο τραγουδάει εδώ και 25 χρόνια μεταπολεμικά ρεμπέτικα τραγούδια σε μικρούς χώρους. Πρώτη συμμετοχή της στο δίσκο ‘Γυναίκες’ των Μιχ. Νικολούδη και Μ. Παπαδάκη. Ακολουθούν συμμετοχές της σε δίσκους του Ν. Καρίμπα, Γ. Αλτή και του Γ. Καζαντζή. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τους Λ. Χαριτίδη, Μ. Πάντσιο, Δ. Τσιολχά. Συμμετέχει επίσης σε συναυλίες του  Γ. Καζαντζή.
Φωτεινή Βελεσιώτου … φωνή           
Λάκης Χαλκιάς … μπουζούκι
Μάκης Πάντσιος … κιθάρα, φωνή
Δημήτρης Τσιολχάς … ακορντεόν, φωνή
Μαζί τους θα τραγουδήσει και θα παίξει κιθάρα και μπουζούκι ο Δημήτρης Μυστακίδης.

 
Δεύτερη Σκηνή  ώρα έναρξης  24:00

Μουσική παράσταση της νέας γενιάς


Rock συναυλία του συγκροτήματος REWIND που αποτελείται από νέους τοπικούς καλλιτέχνες.  Οι Rewind δημιουργήθηκαν πριν από 8 μήνες, τον Νοέμβριο του 2009.  Το είδος μουσικής που παίζουνε είναι rock και έχουν κάνει μέχρι στιγμή τρεις Live εμφανίσεις.
 
Νίκο Θωμαϊδη…   Κιθάρα - Φωνή
Βαγγέλη Αγγέλου…  Μπάσο
Γιώργο Μερσίνη…  Ντραμς
Γιώργο Θωμαϊδη…  Πλήκτρα 

Είσοδος Ελεύθερη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου