Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Επιτροπή Προμηθείων 2010 Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήρια


Ως υπεύθυνοι διοργανωτές των γιορτών των Προμηθείων, του πανελλήνιου αυτού θεσμού που διοργανώνεται κατ’ έτος στις υπώρειες του Ολύμπου, θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τις δημοτικές αρχές, τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Δήμου Λιτόχωρου που στήριξαν με θέρμη τις φετινές εκδηλώσεις. 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Λιτόχωρου κ. Τσιφοδήμο Αθανάσιο για την ολόθερμη αρωγή του και τη συμπαράστασή του στο θεσμό, καθώς επίσης και τους αντιδημάρχους κ.κ. Άρη Στάχταρη και Αθανάσιο Κάκαλο για την έμπρακτη συμβολή τους και την προσωπική φροντίδα που επέδειξαν για τη σωστή και επιμελημένη προετοιμασία των γιορτών καθώς και για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών.









Ευχαριστούμε επίσης τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λιτόχωρου που αγκάλιασε τις γιορτές, και ιδιαιτέρως την πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών κα Φανή Κουτσιμάνη για την δραστήρια συμβολή της, την ευαισθησία της για την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και την αμέριστη συμπαράστασή της στο θεσμό.     






 Οι δημοτικές αρχές, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του Δήμου Λιτόχωρου, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι τιμούν τις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον ελληνικό πολιτισμό, στηρίζοντας τον 15ετή θεσμό των Προμηθείων και εκδηλώνοντας με κάθε τρόπο τα θετικά τους συναισθήματα και την ευγενή φιλοξενία τους προς τους χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που επισκέφθηκαν και φέτος τις γιορτές. 
 
Θεσσαλονίκη 14/7/2010
Επιτροπή Προμηθείων 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου