Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο Δημήτρης Μπάσης στο αρχαίο θέατρο του Δίου Μαζί του, η ορχήστρα νέων και η χορωδία του Δήμου Δίου

Κυριακή 1 Αυγούστου


 Την Κυριακή 1 Αυγούστου στο Αρχαίο θέατρο Δίου, το φιλόμουσο κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει το Δημήτρη Μπάση, τον κατ’ εξοχήν σύγχρονο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και καταξιωμένο ερμηνευτή της νεότερης γενιάς, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα μαζί με την βραβευμένη ορχήστρα νέων και τη χορωδία του Δήμου Δίου.  



Στη συναυλία αυτή, που διοργανώνεται από το Δήμο Δίου σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου, ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά με την παιδεία του στη βυζαντινή μουσική, με τα διδάγματα από τις σημαντικές του συνεργασίες, με την πείρα του από το λαϊκό πάλκο και με τη μαθητεία του ως ερμηνευτής των έργων του Μίκη Θεοδωράκη. Στη συγκεκριμένη συναυλία θα μας ταξιδέψει σε μια διαδρομή στο προσωπικό του ρεπερτόριο («Χαμοπούλια», «Η ζωή», «Ψίθυροι καρδιάς», «Σπασμένο Καράβι» κ.α.), όπως επίσης, και σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια αλλά και επιλογές εκπλήξεις.
Από την άλλη, η ορχήστρα νέων και η χορωδία του Δήμου Δίου με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών, Φιλιώ Σέρβου, Στέλλα Παπαναστάση, Αλέξη Ηλιάδη υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή με εμπειρία σε ανάλογες συμμετοχές, καθώς έχουν συνοδεύσει επιτυχώς, τον Χρήστο Νικολόπουλο (2009), τον Αντώνη Ρέμο (2009), τον Μανώλη Μητσιά (2008), τον Μίμη Πλέσσα (2007), αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ενθουσιάζοντας το κοινό, ακόμη μία φορά.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο εκδοτήριο του ΟΡ.ΦΕ.Ο στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον, στο Αναψυκτήριο του Αρχαιολογικού Πάρκου του Δίου και στο γραφείο πληροφοριών του Δήμου Λιτοχώρου. Τιμή εισιτηρίου 10€ (Γενική Είσοδος).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου