Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η 7η Πανελλήνια Συνάντηση του Ελληνικού Συλλόγου Εξερεύνησης Φαραγγιών

23-25 Ιουλίου, στο Δήμο Δίου

Ο Ελληνικός Σύλλογος Εξερεύνησης Φαραγγιών (Ε.Σ.Ε.Φ.), θα πραγματοποιήσει την έβδομη πανελλήνια συνάντηση του, στο Δήμο Δίου. Η μεγαλύτερη εκδήλωση Canyoning που οργανώνεται από τον Ε.Σ.Ε.Φ., και τελεί υπό την Αιγίδα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 23 έως 25 Ιουλίου στο Δήμο Δίου, στην περιοχή του Ολύμπου .
Ο Όλυμπος τόσο με τα πανέμορφα πλατώματα και δάση, αλλά και τα τρεχούμενα νερά του, ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα φιλοξενήσει την 7η γιορτή του Canyoning. Παρέες από κάθε γωνιά της Ελλάδας με κοινή αγάπη για την ελληνική ύπαιθρο και κυρίως, για τα φαράγγια που αυτή κρύβει, θα συγκεντρωθούν για να επισκεφτούν μερικά από τα εντυπωσιακότερα ελληνικά φαράγγια, όπως αυτά που βρίσκονται στο Δήμο Δίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν καταβάσεις σε φαράγγια στα ρέματα του Ουρλιά, Ενιππέα, Κορομηλιάς και Αγίας Κόρης ενώ το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου θα πραγματοποιηθούν έκθεση φωτογραφίας, προβολές φωτογραφιών και Video από τον κ. Μπεϊνά  με θέμα: «Ο Όλυμπος, ο γνωστός άγνωστος» και σύντομη ομιλία με θέμα «Επίσκεψη στις προστατευόμενες περιοχές» από την κα Θέμιδα Νασοπούλου, ξεναγό Εθνικών Δρυμών, υγροτόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου