Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Σωματείο Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των ιατρών του Ι.Κ.Α. Κατερίνης και εκφράζουμε την πρόθεσή μας να είμαστε δίπλα τους στις αγωνιστικές τους προσπάθειες για την καλύτερη λειτουργία του ιδρύματος και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των μελών μας.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας, κατά την επίσκεψή τους στους γιατρούς του κλάδου ασθενείας του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. κυρίως λόγω της απουσίας ορισμένων ειδικοτήτων αλλά και της πολύμηνης αναμονής για εξέταση, έχουν διαβιβαστεί μέσω υπομνήματός μας στην αρμόδια Υπουργό προκειμένου με παρέμβασή της να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των ασφαλισμένων της πόλεώς μας με την ενίσχυση των θέσεων του ιατρικού προσωπικού στις ειδικότητες: ακτινολόγου, οδοντιάτρου, ενδοκρινολόγου, καρδιολόγου, ψυχιάτρου, νεφρολόγου και δερματολόγου.
Οι ελλείψεις σε γιατρούς του Υποκαταστήματος του Ι.Κ.Α. Κατερίνης έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους συναδέλφους μας καθώς είναι υποχρεωμένοι είτε να πληρώσουν εξωτερικούς ιατρούς και ιατρικές εξετάσεις και να περιμένουν μήνες την κάλυψη μέρους του ποσού που αναγκάστηκαν να καταβάλλουν είτε, σε ορισμένες ειδικότητες γιατρών, να περιμένουν τουλάχιστον ένα μήνα προκειμένου να οριστεί ημερομηνία επισκέψεως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά τους.

                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο
      Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας
 Κουτσής Δημήτριος                             Τσαλός Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου