Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Οι ένοπλες δυνάμεις τίμησαν την προστάτιδά τους


Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε χθες, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, και στην Πιερία, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Το πρωί  στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως  τελέστηκε   επίσημη Δοξολογία,  και ακολούθησε ομιλία για τη σημασία της εορτής από τον Έφεδρο Αξιωματικό – μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πιερίας Κωνσταντίνο Κοσμίδη.

Αμέσως μετά, στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας έγινε κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Βουλής  βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης  τον Διοικητής της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, τον Νομάρχη Πιερίας, τον Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης. Στεφάνια κατέθεσε επίσης η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας, αντιπροσωπείες των Τραυματιών, Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου.
Σε δηλώσεις του ο Ταξίαρχος εξέφρασε μεταξύ άλλων την ικανοποίησή του και την περηφάνια του για τις ένοπλες  δυνάμεις που διαθέτει η χώρα μας. «Τιμούμε τους ήρωες που έπεσαν στα διάφορα πεδία μαχών και θέλουμε  με τη σημερινή ευκαιρία να πούμε στο λαό της Κατερίνης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και ικανές είναι και μπορούν να αποτρέψουν οποιοδήποτε κίνημα».
Δηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό έκανε και η πολιτική ηγεσία του τόπου, όπου στο σύνολό της εξήρε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, εκφράζοντας προς αυτές την απόλυτη εμπιστοσύνη τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου