Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας συμμετέχει αγωνιστικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010, όπως επίσης και στην αποχή ή απεργία, ανάλογα με την υπηρεσία, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά, στέλνοντας το μήνυμα της αντίθεσής μας στην αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου.



ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ  την άμεση υπογραφή της Σ.Σ.Ε., αυξήσεις και επέκτασή της σε όλους τους εργαζόμενους.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την επαναφορά και διεύρυνση των μισθολογικών , ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας. Για αναπλήρωση των απωλειών στο εισόδημά μας. Νέο, ενιαίο και δίκαιο μισθολόγιο.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ το δικαίωμα των συνταξιούχων για πλήρη και σταθερή απασχόληση.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στις συνέπειες του «Καλλικράτη», γιατί θα επιβαρύνει τους πολίτες και θα ανατρέψει εργασιακά δικαιώματα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση επίλυση των χρόνιων κλαδικών-θεσμικών αιτημάτων μας
ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ και διευρύνουμε τα δικαιώματά μας στο εφάπαξ, στην επικουρική σύνταξη και στην υγειονομική περίθαλψη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αγωνιστικό «παρών», γιατί όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική του μνημονίου.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και στην κλιμάκωση με ΑΠΟΧΗ ή ΑΠΕΡΓΙΑ το Σαββατοκύριακο 20 και 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου