Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

¨ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ¨


Σας πληροφορούμε ότι την 19-11-2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 από την Διοίκηση του ¨Αθλητικού Συλλόγου Πύρρος Δήμας¨, συγκλήθηκε γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου μας, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ». Μετά από πρόταση του Δ.Σ. και ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης, ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του συλλόγου αποδόθηκε στον Ολυμπιονίκη ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ.



Επίσης ορίστηκε η ημερομηνία των εγκαινίων της αίθουσας άρσης βαρών «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ», η οποία βρίσκεται στο γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, στο Μυλαύλακο Κατερίνης, την 18:30 ώρα της Πέμπτης 02-12-2010, όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα στον ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ, από τον Πρόεδρο ΜΠΟΖΟΓΛΟΥ Δημήτριο.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε πως ο Ολυμπιονίκης ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, στα πλαίσια αναζήτησης ταλέντων θα επισκεφτεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, την Παρασκευή 03-12-2010 και ώρα 12:00, μαζί με τον πρώην συναθλητή του και τωρινό Προπονητή του συλλόγου ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ Γεώργιο, όπου θα πραγματοποιήσουν επίδειξη με αθλητές άρσης βαρών μοιράζοντας αυτόγραφα και ενημερωτικά φυλλάδια. Ταυτόχρονα θα καλέσουν τους μικρούς λάτρεις της άρσης βαρών να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο Πύρρος Δήμας του Λιτοχώρου Πιερίας την 3/4/5-12-2010.

Προσκαλούνται όσοι φίλοι επιθυμούν, να παραστούν στις παραπάνω εκδηλώσεις του συλλόγου μας και να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της άρσης βαρών.  

                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                     ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου