Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στη Βουλευτή Μαρία Μίχου


Τα Χριστουγεννιάτικα  κάλαντα και τις ευχές των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Νομού, δέχθηκε το πρωί της  Παρασκευής στο γραφείο της, παραμονή Χριστουγέννων, η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου.

Διατηρώντας την παράδοση οι  πολιτιστικοί  σύλλογοι της Πιερίας επισκέφθηκαν την κα Μίχου και όπως ορίζει το έθιμο, ευχήθηκαν στη Βουλευτή  ψάλλοντας τα παραδοσιακά  τους κάλαντα.
Σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα, η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης,  ο σύλλογος Θρακών, ο σύλλογος Κρητών, ο σύλλογος Λιβαδιωτών, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης, και άλλοι  φορείς, καθώς και μικρά παιδιά, αντάλλαξαν ευχές με τη Βουλευτή για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο
Ευχές για γρήγορη ανάρρωση και  υγεία  εξέφρασε η Βουλευτής Πιερίας κα Μίχου στους  ασθενείς που πέρασαν τις γιορτινές ημέρες  στο νοσοκομείο Κατερίνης, κατά την επίσκεψη της ανήμερα  τα Χριστούγεννα.
Μαζί με το  σεβασμιότατο Μητροπολίτη  και τις αρχές του νομού η  Βουλευτής συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ευχήθηκε  το 2011 να αποτελέσει για όλους μας, μια δημιουργική χρονιά με υγεία,  ειρήνη και ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου