Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: ΞΕΚΙΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ

Με φιλολογική φροντίδα και επιλογή κειμένων του Αντώνη Κάλφα ο πολυμήχανος θεατρικός όμιλος που τιμά την θεατρική παράδοση της πόλης εδώ και τρεις δεκαετίες εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο της λογοτεχνίας. Έτσι, λοιπόν, από τον Δεκέμβριο και μέχρι την Άνοιξη, η συμπαθητική υπόγεια ατμόσφαιρα του θεάτρου θα φιλοξενεί λογοτέχνες (ποιητές, πεζογράφους και θεατρικούς συγγραφείς) οι οποίοι θα διαβάζουν κείμενά τους επί σκηνής, θα δραματοποιούνται έργα τους από τους έμπειρους κειμενόφιλους ηθοποιούς και όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα του ικανού σκηνοθέτη και ηθοποιού Χάρη Αμανατίδη. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ξεκινούν με τον ταλαντούχο βραβευμένο Σαλονικιό πεζογράφο, ποιητή και θεατρικό συγγραφέα Σάκη Σερέφα.


Το φτηνό συμβολικό εισιτήριο των 7 ευρώ θα βοηθήσει τους σκαπανείς του θεάτρου Πήγασος να ετοιμάσουν όπως πάντα άψογα οργανωμένες βραδιές με τόλμη και αίσθημα. Στην κρίση του πολιτισμού απαντήστε με περισσότερο πολιτισμό!

Στην παράσταση/αφιέρωμα στον Σάκη Σερέφα συμμετέχουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ, ΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΡΛΙΤΣΗ και ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου