Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Νομάρχη Πιερίας


Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τις ευχές των πολιτιστικών συλλόγων, των φορέων του στρατού καθώς και της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Κατερίνης δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου 2010, στο γραφείο του ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου.
Με την ιδιαίτερη μουσική τους παράδοση και παιδεία και με το ξεχωριστό χρώμα της κάθε χορωδίας έψαλαν τα κάλαντα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη», ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος», το Σωματείο Κρητών Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», η Φιλαρμονική της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Κατερίνης, τα παιδιά από το «Κομπολόι», τα μέλη του Συλλόγου Σφενδάμης «Η Πάλιανη», καθώς και η χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κολινδρού και οι νέοι και οι νέες της  Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης και του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Φώτιος».
 Ο κ. Παπαστεργίου αντάλλαξε ευχές με τους φορείς και τους πολίτες, καθώς και τους εργαζόμενους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, ενώ στο γραφείο του ήταν οι αντινομάρχες και οι συνεργάτες του και η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου