Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού του Νομού Κέρκυρας που πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις με βασικό αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων.

Επίσης διεκδικούν την άμεση εξόφληση των οφειλόμενων στους εργαζόμενους που μεταφέρθηκαν από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις στους Δήμους.

Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. αλλά και ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Κέρκυρας καλούν την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει άμεσα σε χρηματοδότησή τους καθώς με τις περικοπές στις τακτικές επιχορηγήσεις αλλά και την πολιτική του μνημονίου δεκάδες Ο.Τ.Α. βρίσκονται μπροστά σε Οικονομική κατάρρευση και εκατοντάδες εργαζόμενοι σε απόγνωση καθώς παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο αγώνας των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Κέρκυρας είναι αγώνας όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που βλέπουν ότι η πολιτική του μνημονίου και της βαρβαρότητας τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και την φτώχεια.

Ο αγώνας τους είναι αγώνας μας…
ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

               Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος                               Γιώργος Καταχανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου