Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΚΑΛΑΝΤΑ, ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ



Η επίσημη πρώτη

Την Χριστουγεννιάτική του Γιορτή διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης, για πρώτη φορά, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά κατ΄ αυτόν τον τρόπο το  νέο Κέντρο Νεότητας που βρίσκεται στον παρακείμενο χώρο του  Ναού, το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου 2010. Στην εκδήλωση η 16μελής νεανική χορωδία παρουσίασε πεζά, ποιήματα και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα(όπως Ποντιακά, Μοραΐτικα, Μακεδονίας, Πρωτοχρονιάς, Ικαρίας και Φώτων).


Τα μέλη της Oρχήστρας αποτέλεσαν οι: Νίκος Ξάφης αρμόνιο και διεύθυνση Χορωδίας, Γιώργος Τσαπράνης μπουζούκι και Ευτυχία Μπούγια κιθάρα. Τα μέλη της Νεανικής Χορωδίας αποτελούν οι: Διονύσης Καραμούζας, Χρύσα Κούρτη, Ευθμύης Μαυρίδης, Μαρία Πατσιοδήμου, Τριανταφυλλιά Πατσιοδήμου, Στέλλα Πουλικίδου, Διονύσης Ραπουτίκας, Θοδώρα Ραπουτίκα, Μαρία Ραπουτίκα, Περιστέρα Ραπουτίκα, Στάθης Ραφαηλίδης, Αναστασία Σιδηροπούλου, Χριστίνα Σιδηροπούλου, Δήμητρα Τουλίκα, Αλέξανδρος Τσιμπονίδης και Γεωργία Χατζηλιάδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Ιερείς του Ναού πατέρες Σωκράτης Ξενίδης και Ευάγγελος Γιαννίκης αντίστοιχα, ο Καθηγητής Θεολογίας Στέργιος Μπούγιας  και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν και απόλαυσαν μια εκδήλωση πραγματικά κατανυκτική και αμιγώς εορταστική.

Ο π. Σωκράτης Ξενίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όλη εκδήλωση που είναι η απαρχή διοργάνωσης παρόμοιων στο μέλλον, δεδομένου ότι ο Ιερός Ναός Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου  πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου