Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές για Υγεία


Η θρησκευτική και πολιτική ηγεσία, κοντά στους ασθενείς του Νοσοκομείου Κατερίνης

Κοντά σε ασθενείς, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, βρέθηκε η Θρησκευτική και πολιτική ηγεσία του τόπου, μοιράζοντας ευχές.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθόνικός, οι βουλευτές Πιερίας, Γιάννης Αμοιρίδης, Κώστας Κουκοδήμος και Μαρία Μίχου, καθώς και ο Νομάρχης Γιώργος Παπαστεργίου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο νοσοκομείο Κατερίνης και συνομίλησαν με ασθενείς και συγγενείς ασθενών, μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές τους, για ταχεία ανάρρωση. Τον Μητροπολίτη, τους βουλευτές και το Νομάρχη Πιερίας, συνόδευε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αστέριος Φαρμάκης.
«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, περαστικά σε όλους τους ασθενείς χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα . Με σύνεση με αγάπη με ομόνοια μπορούμε να κερδίσουμε το αύριο. Πάνω από όλα βέβαια είναι η υγεία για τον τομέα που πρέπει να αγωνιστούμε για να παρέχουμε στους πολίτες τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες», ανέφερε ο βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, δήλωσε «Ημέρες γιορτινές και χαράς. Ηρθαμε για να ευχηθούμε σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να κάνουν Χριστούγεννα σπίτι τους, χρόνια Πολλά. Δική μας ευχή την Πρωτοχρονιά να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους».
«Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα ,υγεία, γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδα. Η γέννηση του Χριστού μας δίνει τέτοιο μήνυμα. Είμαστε μαζί με τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κατερίνης για να τους ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και ταχεία ανάρρωση», δήλωσε η βουλευτής Μαρία Μίχου, εκφράζοντας με τη σειρά της τις δικές της ευχές.
«Εύχομαι η γέννηση του χριστού να μας δώσει υγεία για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που περνάμε ως χώρα», ανέφερε ο νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο οποίος ευχήθηκε στους νοσηλευόμενους να επιστρέψουν το συντομότερο στις οικογένειές τους, υγιείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου