Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών, ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκινήτων Νομού Θεσσαλονίκης, στον βουλευτή Πιερίας Γιάννη Αμοιρίδη

Επιστολή στον βουλευτή Πιερίας Γιάννη Αμοιρίδη απέστειλε ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Νομού Θεσσαλονίκης, στην οποία εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, για την άμεση παρέμβαση του βουλευτή και του αρμόδιου υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο τους.
Ο κ. Αμοιρίδης, ήταν ο βασικός εισηγητής της πλειοψηφίας του Νομοσχεδίου για τη Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου οδικής ασφάλειας και γενικής διεύθυνσης οδικής ασφάλειας, εποπτεία και βελτίωση του θεσμού τεχνικού ελέγχων οχημάτων.
Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι πτυχιούχοι μηχανικοί, με το νομοσχέδιο (το οποίο ψηφίστηκε από την Βουλή), παρατείνονται οι προσωρινές άδειες λειτουργίας συνεργείων, αίρεται η απαγόρευση στους επισκευαστές αυτοκινήτων να ιδρύουν ή να είναι μέτοχοι σε Ι.ΚΤΕΟ και γενικά διευρύνει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το κλειστό επάγγελμα των συνεργείων υγραερίου.
«Αποδείξατε ότι είστε στο πλευρό των κατασκευαστών και δώσατε αμερόληπτα τη λύση σε ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και καιρό», υπογραμμίζουν οι πτυχιούχοι μηχανικοί αυτοκινήτων, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για το τελικό αποτέλεσμα το οποίο προήλθε ύστερα από πολύ μελέτη του νομοσχεδίου, διάλογο και πολλές διορθώσεις.
Η επιστολή τους ολοκληρώνεται, διευκρινίζοντας ότι ο Σύλλογος πτυχιούχων μηχανικών ιδιοκτητών συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης (ο οποίος απαριθμεί εκατοντάδες μέλη), θα επιδεικνύει πάντα διάθεση διαλόγου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου, τονίζοντας ότι πλέον αναμένει την Υπουργική Απόφαση «η οποία θα ανοίξει το δρόμο για την υλοποίηση ταχύρυθμων σεμιναρίων για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη υγραερίου ή αερίων καυσίμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου