Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Ανατροπής!


Σε Παραλία, Καλλιθέα και Περίσταση περιόδευσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης 

Στην  Παραλία, την Καλλιθέα και την Περίσταση βρέθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης, συνοδευόμενος από Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών». Ο κ. Καραφουλίδης συνομίλησε με πολίτες, άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες, υποσχόμενος πως ως δήμαρχος θα βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο και τα προβλήματα που τον απασχολούν, προσθέτοντας πως έφτασε η ώρα που οι πολίτες θα πρέπει να αντιδράσουν.


Σε ομιλίες που πραγματοποίησε σε Καλλιθέα και Περίσταση παρότρυνε τον κόσμο να πάει στις 7 Νοεμβρίου να ψηφίσει και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που με την αδιαφορία τους πήγαν τον τόπο μας πίσω.  Ο κ. Καραφουλίδης εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον κ. Χιονίδη, αναφέροντας στο μεγάλο χρέος που έχει δημιουργήσει στο δήμο, το οποίο εκτιμάται πως αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε μια σειρά από σπατάλες που γίνονται, φέρνοντας ως παράδειγμα τα χρήματα που δόθηκαν για νέα μελέτη του Πολιτιστικού Κέντρου της Κατερίνης, την  ώρα που στο δήμο υπήρχε γι αυτό το σκοπό μελέτη, επί διοίκησης του Γ. Αμοιρίδη. Έκανε λόγο για κουμπάρους του δημάρχου που βρίσκονται δίπλα του: «Τέρμα η ασυλία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραφουλίδης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης επεσήμανε το νέο μοντέλο διοίκησης που θα ακολουθήσει. «Εμείς θα είμαστε διεκδικητικοί απέναντι στο αθηνοκεντρικό κράτος. Ήμασταν ένας πρότυπος νομός και τον φτάσαμε πέμπτο από το τέλος πανελλαδικά. Δεν θα δεχτούμε να μετρώνται στην Πιερία τα χρήματα που δίνονται για εθνικά έργα. Η Πιερία είναι αδικημένη, γιατί ως τώρα δεν διεκδικούσε. Σε όποια θέση και αν μας κατατάξετε, εμείς θα λέμε παρών σε όλες τις αποφάσεις διεκδίκησης». Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου