Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Χρήστος Καραφουλίδης: «Έφτασε η ώρα να αντιδράσουμε, έφτασε η ώρα να παλέψουμε, έφτασε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά»

Ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Χρήστου Καραφουλίδη σε  Σβορώνο

Πολίτες κάθε ηλικίας από την Κάτω Μηλιά, την Μεσαία Μηλιά, της Καρυές συνάντησε το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Χρήστος Καραφουλίδης. Στο  Σβορώνο επίσης  βρέθηκαν, δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Χρήστο Καραφουλίδη για να τον ακούσουν και να συνομιλήσουν μαζί του. Ο ίδιος δεν αρκέστηκε στην ξύλινη γλώσσα και αυτό άρεσε  στον κόσμο.  «Έφτασε  η ώρα να αντιδράσουμε, έφτασε η ώρα να παλέψουμε, έφτασε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά  διότι οι κρατούντες θέλουν ο λαός να μην αντιδρά, να κλειστεί μέσα στο σπίτι του με τα προβλήματά του, για να είναι δεκτικός σε κάθε συναλλαγή», ανέφερε ο κ. Καραφουλίδης.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρέη του Δήμου. «Τα χρέη του Δήμου αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 50 εκ. ευρώ αλλά παρόλα αυτά τα τιμολόγια συνεχίζουν να έρχονται. Θα γίνω ίσως κουραστικός αλλά στον Κορινό βρήκα μικροεπαγγελματία που για τιμολόγιο 35.000 ευρώ αναγκάστηκε να βγάλει διαταγή πληρωμής σε βάρος του Δήμου Κατερίνης».
Ο κ. Καραφουλίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, κατηγορώντας τον για σπατάλες: «Πρόσφατα κατήργησε τη μελέτη 400.000 ευρώ του Αμοιρίδη για το
Πολιτιστικό Κέντρο και πλήρωσε καινούρια μελέτη 60.000 ευρώ. Μας λένε ότι κάποιοι κουμπάροι στελεχών και ανθρώπων του βρίσκονται γύρω του. Τέρμα η ασυλία». Επεσήμανε δε τη στάση που κράτησε ο κ. Χιονίδης στο σχέδιο «Καλλικράτης», αλλά και τα όσα είπε στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ για τους κατοίκους του ορεινού όγκου. 

Νέο Μοντέλο Ανάπτυξης

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης ανέπτυξε στους κατοίκους των χωριών που επισκέφθηκε τη φιλοσοφία του
συνδυασμού του για την ανάπτυξη του νέου δήμου Κατερίνης.«Εμείς σαν Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών θα ξεκινήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για τον νέο δήμο Κατερίνης. Πρέπει να γίνει ο δρόμος ως τον Άγιο Δημήτριο, να γίνει ο περιφερειακός, να γίνουν οι παράλληλοι δρόμοι προς το νέο νοσοκομείο. Εμείς θα είμαστε διεκδικητικοί απέναντι στο αθηνοκεντρικό κράτος. Ήμασταν ένας πρότυπος νομός και τον φτάσαμε πέμπτο από το τέλος πανελλαδικά. Δεν θα δεχτούμε να μετρώνται στην Πιερία τα χρήματα που δίνονται για εθνικά έργα. Η Πιερία είναι αδικημένη, γιατί ως τώρα δεν διεκδικούσε. Σε όποια θέση και αν μας κατατάξετε, εμείς θα λέμε παρών σε όλες τις αποφάσεις διεκδίκησης», σημείωσε, μεταξύ άλλων. Επίσης, ο κ. Καραφουλίδης αναφέρθηκε στις δράσεις που θα αναλάβει ο ίδιος, ως δήμαρχος, για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των Πιερίων, αλλά και για την ενίσχυση των αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου