Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Χρήστος Καραφουλίδης: «Επιδιώκουμε τον αυξανόμενο ρόλο του πολίτη στα τοπικά πράγματα και την προώθηση λύσεων στα προβλήματα με κοινωνικά κριτήρια»

Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου στο Π. Κεραμίδι
Το Παλιό Κεραμίδι επισκέφθηκε, το βράδυ της Κυριακής, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κατερίνης», της Εκλογικής Περιφέρειας Ελαφίνας. «Με την παρουσία σας στέλνετε  μήνυμα ενότητας, ανασύνταξης και ενεργοποίησης των υγιών δυνάμεων, των ενεργών δημοτών και των υπεύθυνων πολιτών του τόπου μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραφουλίδης, στην ομιλία που πραγματοποίησε. 


Ο κ. Καραφουλίδης σημείωσε πως «βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς τη νίκη, μια νίκη που θα ανήκει σε όλους σας, θα είναι η δική σας νίκη.  Εμείς κι εσείς, είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο όνειρο, συναγωνιστές για την επίτευξη των ίδιων στόχων και την ικανοποίηση  των ίδιων προσδοκιών. Σήμερα όλοι μαζί στον αγώνα, αύριο όλοι μαζί στην Δημοτική Αρχή. Ένας Δήμος που θα βρίσκεται δίπλα και κοντά στον πολίτη, με πρωταγωνιστή τον πολίτη».
Ο κ. Καραφουλίδης άσκησε κριτική στη σημερινή διοίκηση του δήμου Κατερίνης,
προσθέτοντας πως ο νέος δήμος Κατερίνης θα πρέπει να  γίνει πιο αποφασιστικός, πιο διεκδικητικός, πιο αποτελεσματικός, πιο ανθρώπινος. «Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να σφυρηλατήσει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, υπεράνω κομμάτων και συμφερόντων, υπεράνω σκοπιμοτήτων και προσωπικών φιλοδοξιών. Και θα το κάνει. Επιδιώκουμε τον αυξανόμενο ρόλο του πολίτη  στα τοπικά πράγματα και την προώθηση λύσεων στα προβλήματα  με κοινωνικά  κριτήρια.  Ο νέος δήμος Κατερίνης έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.  Οι ακτές μας, τα Πιέρια όρη, τα Αρχαιολογικά, Ιστορικά και φυσικά μνημεία μας, αποτελούν τεράστια προοπτική για την περιοχή μας. Τα πρόσωπα που στελεχώνουν την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης» έχουν όραμα για τον  τόπο μας. Όραμα δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου. Τα προβλήματα της καθημερινότητας σίγουρα  είναι πρωταρχικό μας μέλημα, καθώς όλοι οι συνδημότες μας, από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Κορινό, πρέπει να λαμβάνουν υψηλή παροχή υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, γιατί το αξίζει αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι που ζουν εδώ», είπε.   
Επιπλέον, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός του νέου Δήμου Κατερίνης, προσθέτοντας τις δράσεις που θα αναλάβει η νέα
διοίκηση του δήμου για τη στήριξη τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου