Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΑ ΓΙΑΝΝΗ

Δήμο τον δήμο, συνοικία τη συνοικία, γειτονιά τη γειτονιά, οργώνουν με περιοδείες και εξορμήσεις οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο δήμαρχο για το δήμο Κατερίνης το Σαλπιστή Νίκο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη νομού Πιερίας τον Σκούφα Γιάννη.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και κουστωδίες τα κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζητάνε με τον λαό του νομού Πιερίας, δίνοντας έμφαση στις συνέπειες που θα φέρει για το λαό ο «Καλλικράτης» αλλά κυρίως για τις δυνατότητες να αντιδράσει ο κόσμος στις αρνητικές συνέπειες του νέου μεταρρυθμιστικού διοικητικού νομοσχεδίου. Αυτό όμως προϋποθέτει ο δήμαρχος ή οι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι να μπουν μπροστά στον αγώνα ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική, μαζί με το λαό.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τον κόσμο να πάει στην κάλπη με πολιτικά κριτήρια, με πρώτο αυτό της καθημερινότητας του. Να προσπεράσουν τις πιέσεις, εξαγορές και ρουσφέτια, που οργιάζουν αυτό το διάστημα από διάφορους γαλαζοπράσινους μηχανισμούς και να καταδικάσουν τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα αναχώματα τους, τα δήθεν «ανεξάρτητα» διάφορα πρασινορόζ ψηφοδέλτια που είναι έτοιμα να υπερασπίσουν κάθε ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα της δημοτικής και δημόσιας περιουσίας, να αφαιρέσουν εργατικά, εργασιακά δικαιώματα, να επιβάλουν νέους δημοτικούς ληστρικούς φόρους, κάθε τι δηλαδή που αξιώνει ο μεγαλοεπιχειρηματικός κόσμος έναντι των λαϊκών αναγκών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», καλεί τον κόσμο να υπερψηφίσει τον αγωνιστικό αυτό συνδυασμό που αποτελείται από δοκιμασμένους και έμπειρους ανθρώπους και όχι από «αλεξιπτωτιστές», όπως έχουν οι γαλαζοπράσινοι ή άλλων αποχρώσεων συνδυασμοί που με την φωτογένεια τους προσπαθούν να «κλέψουν» την λαϊκή ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου