Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει τις περιοδείες της η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

          Σήμερα Δευτέρα, το πρωί αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλής
τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Μάντζιο επισκέφθηκε στο γκαράζ του Δήμου στο δρόμο προς  Γανόχωρα και συζήτησε με τους εργάτες καθαριότητας τα προβλήματα των εργαζομένων, την γενικότερη οικονομική κατάσταση και τις επιπτώσεις του Μνημονίου. Παράλληλα συζήτησαν για τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα, τον τεχνικό εξοπλισμό του Δήμου και την ανάγκη πρόσληψης  Προσωπικού.
          Στην τοποθέτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι ο συνδυασμός του είναι απόλυτα αλληλέγγυος με τους εργαζόμενους του Δήμου, αναγνώρισε την τεράστια συμβολή τους  την ανάγκη ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού του Δήμου αλλά και την ανάγκη πρόσληψης προσωπικού. Κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις εκλογές, να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό της Πρωτοβουλίας Πολιτών σαν μήνυμα υπεράσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων αλλά και αναδεικνύοντας άξιους και δοκιμασμένους πολίτες για την διοίκηση του Δήμου για μια πραγματική αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης.
             Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους εργαζόμενους του Δήμου Παραλίας και συζήτησαν για τα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού, την κάλυψη των κενών σε διοικητικούς υπαλλήλους με υπαλλήλους με σύμβαση έργου την αβεβαιότητα που προκύπτει για τους εργαζόμενους από την εφαρμογή του Καλλικράτη.
          Εκ μέρους του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Μάντζιου τονίστηκε η ανάγκη να μπορεί ο πολίτης από το κάθε χωριό με μια και μόνο επίσκεψη στα τοπικά καταστήματα να επιλύει το κάθε του πρόβλημα χωρίς να χρειάζεται η μετακίνησή του στην Κατερίνη.
Ακόμα τόνισε να υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό στους Δήμους με μόνιμους υπαλλήλους τονίζοντας ότι δεν πρέπει να χαθεί καμιά θέση εργασίας, να αξιοποιούνται αξιοκρατικά όλοι οι υπάλληλοι με σταθερές σχέσεις εργασίας.
     Εν τω μεταξύ λειτουργεί το περίπτερο του συνδυασμού στην κεντρική πλατεία Κατερίνης δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να έρθουν σε επαφή με τα μέλη και τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου