Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ποιοι σας πιστεύουν κύριε Χιονίδη; Προκαλείται την νοημοσύνη μας….

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΤΗ ΝΙΚΟ


Ο απερχόμενος δήμαρχος Κατερίνης, κύριος Χιονίδης Σάββας (Ν.Δ) δεν πρέπει να εμπαίζει και να κοροϊδεύει τον λαό της Κατερίνης, γενικότερα τον λαό της Πιερίας. Μιλάει τώρα προεκλογικά και καταλαβαίνουμε τους λόγους των σκοπιμοτήτων του ότι είναι υπό έγκριση κατασκευές σχολείων όπως το 8ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροδρομικού Σταθμού, το Μουσικό Σχολείο γυμνάσιο και λύκειο, το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης.



Ο κύριος Χιονίδης πρέπει να απολογηθεί σήμερα στο λαό της Κατερίνης, για αυτά που δεν έκανε στα τέσσερα χρόνια της διοίκησης του. Τα χρονίζοντα αυτά προβλήματα τα γνωρίζουν οι κάτοικοι του δήμου εδώ και μία εικοσαετία. Ο κύριος Χιονίδης πρέπει να απαντήσει γιατί ακόμα τα παιδιά του Μουσικού γυμνασίου και λυκείου μετά από δεκάδες δικές τους κινητοποιήσεις ακόμα κάνουν μαθήματα σε κοντέινερ και δεν έχουν μόνιμο και σταθερό προσωπικό, πρέπει να απαντήσει γιατί ακόμα δεν έγινε το 8ο δημοτικό Σιδηροδρομικού Σταθμού ένα εικοσαετές έτοιμα των κατοίκων της περιοχής και κυρίως να μιλήσει για την επικινδυνότητα του 5ου γυμνασίου Κατερίνης, ένα σχολείο που έπρεπε να γίνει εδώ και τριάντα χρόνια.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κατερίνης, κύριος Χιονίδης Σάββας (Ν.Δ) θεματοφύλακας μίας πολιτικής που ξεπουλάει τα πάντα στους μεγαλοεπιχειρηματίες είναι έτοιμος μέσο ΣΔΙΤ να παραδώσει σχολεία ή άλλες κοινωνικές υπηρεσίες σε αυτούς, που έχουν στόχο το κέρδος έναντι των κοινωνικών λαϊκών αναγκών. Η απερχόμενη δημοτική διοίκηση του κυρίου Χιονίδη ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τη νεολαία της πόλης και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Σήμερα ο λαός της Κατερίνης, γενικότερα της Πιερίας έχει εμπειρία από τέτοιες διοικήσεις. Μεγαλοεργολάβων και των ημετέρων τους, που επιλεκτικά και με προσωπικά συμφέροντα φτιάχνουν διάφορα έργα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το δήμο Κατερίνης καλεί τον λαό του νέου «Καλλικρατικού» δήμου να υπερψηφίσει τον συνδυασμό της, που αποτελείται από δοκιμασμένους, ανιδιοτελείς, αγωνιστές, γνωστοί για την δράση τους προς όφελος των εργατικών λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου