Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «Επενδύουμε στη νεολαία μας, που είναι το μέλλον του τόπου μας».

Τη Γανόχωρα, το Π. Κεραμίδι και τα Ευαγγελικά, επισκέφθηκε και μίλησε στους δημότες ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» Σάββας Χιονίδης. Μίλησε για το έργο που επιτελέστηκε στο Δήμο και ανέπτυξε τις προοπτικές του νέου διευρυμένου Δήμου Κατερίνης  με το σχέδιο  «Καλλικράτης», τονίζοντας ότι οι ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται είναι πολύ περισσότερες από τα προβλήματα.
Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της παιδείας και τόνισε ότι : «Επενδύθηκαν τόσα χρήματα στις σχολικές υποδομές του Δήμου μας,  που δεν είχαν δοθεί δεκαετίες στα σχολεία,  δίνοντας άμεσα λύση. Κατατέθηκαν σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση μελέτες για νέα σχολεία. Πετύχαμε εγκρίσεις για την κατασκευή σχολείων όπου χρειάζονται: Ειδικό σχολείο στη Γανόχωρα, 8ο Δημοτικό στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, 5ο Γυμνάσιο. Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο, και 10 νηπιαγωγεία. Θεμελιώσαμε νέο δημοτικό σχολείο στη Νέα Ζωή και παραδώσαμε νέο Νηπιαγωγείο στον Σιδηδρομικό Σταθμό. Επενδύουμε στη νεολαία μας, που είναι το μέλλον του τόπου μας».
Ο Σάββας Χιονίδης μίλησε επίσης για το κυκλοφοριακό και επεσήμανε: «Φιλοσοφία των ρυθμίσεων στις οποίες έχει προχωρήσει ο δήμος, είναι πρώτα ο πεζός και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και η ασφάλεια των οδηγών. Λέμε και λέγαμε πάντα πως προτεραιότητά μας είναι ο πεζός. Γι’ αυτό, συστηματικά κατασκευάζουμε πεζοδρόμια αξιοπρεπή, για να μπορεί ο πεζός να βαδίσει χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί να κατέβει από το πεζοδρόμιο. Συγχρόνως βάζουμε τάξη στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Κι από κει και πέρα έρχεται η λογική των ποδηλατόδρομων. Είναι τα επόμενα βήματά μας».
60.000.000 ευρώ για τον Περιφερειακό Δρόμο Κατερίνης
Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης,  αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο κατασκευής του περιφερειακού δρόμου Κατερίνης, «ένα έργο που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2011, προϋπολογισμού  60.000.000 ευρώ. Ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης όχι μόνο για το νέο Δήμο Κατερίνης αλλά ολόκληρης της Πιερίας».

Πρόγραμμα Ομιλιών
 ΤΡΙΤΗ 26 -10-2010           
• 6μμ ΦΩΤΕΙΝΑ  (Τουμαρά)
• 7μμ  ΡΑΧΗ  (Τσαπάρας)
• 8.30μμ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ –ΚΑΤΕΡΙΝΗ  (Τσιώκα Σοφία-Ελένη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου