Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ξεκινά ο επόμενο διάστημα η λειτουργία του Σταθμού του ΟΣΕ του Μακρυγιάλου

Διαβεβαίωση  του Υπουργού Μεταφορών στη Βουλευτή Πιερίας Μαρία Μίχου

Τη διαβεβαίωση από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών  και Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα και του γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Χάρη Τσιόκα  ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει ο σταθμός του Μακρυγιάλου,  έλαβε η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου.
Η κα Μίχου έθεσε το θέμα στον Υπουργό, κατά την ομιλία της στη Βουλή, στη συζήτηση του σχεδίου νόμου με τίτλο «Αναδιάρθρωση, εξυγίανση και ανάπτυξη του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλες διατάξεις για το σιδηροδρομικό τομέα».
Όπως επεσήμανε η Βουλευτής,  πρόκειται για  ένα πάγιο αίτημα της περιοχής, καθώς αποτελεί   ένα τουριστικό τόπο  με μεγάλη επισκεψιμότητα.
Είναι ανάγκη, υπογράμμισε η κα Μίχου να λειτουργήσει ο σταθμός στο   Μακρύγιαλο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, και αυτό θα αποδειχθεί από τους ανθρώπους που θα το χρησιμοποιήσουν.
Τόσο ο Υπουργός κ. Ρέππας , όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Τσιόκας, διαβεβαίωσαν τη κα Μίχου ότι σε σύντομο  χρονικό διάστημα το αίτημα θα ικανοποιηθεί, και οι δημότες του δήμου Μεθώνης θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τον σταθμό του ΟΣΕ στο  Μακρύγιαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου