Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Ο κόσμος της Βόρειας Πιερίας δεν πρέπει να εμπιστευτεί συνδυασμούς που διαίρεσαν και δίχασαν τον τόπο»

Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού στο Αιγίνιο

Δυναμικό παρών έδωσαν οι πολίτες του Αιγινίου στην ομιλία που πραγματοποίησε στο συνοικισμό «Καβακλή», το απόγευμα της Πέμπτης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης.  Κάλεσε τους συγκεντρωμένους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου να στηρίξουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του, ο οποίος στελεχώνεται από νέα και έμπειρα στελέχη της περιοχής που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.
«Ο  κόσμος της  Βόρειας Πιερίας δεν πρέπει να εμπιστευτεί , σ’ αυτές τις εκλογές, συνδυασμούς που διαίρεσαν και δίχασαν τον τόπο. αλλά να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε ανθρώπους που έδωσαν και θα δώσουν δείγματα γραφής. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Ενωτική  Πορεία», είναι αυτός που έχει θέληση και μπορεί να προετοιμάσει τον τόπο ώστε να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στη μετά κρίσης εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγδάρης.

Στη συνέχεια ανέπτυξε το
πρόγραμμα του  για το νέο δήμο και ιδιαίτερα για  την περιοχή του Αιγινίου. Σημείωσε δε πως πρωταρχικός στόχος της νέας διοίκησης θα είναι ο σωστός προγραμματισμός των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και η εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου για την ισόρροπη   ανάπτυξη του νέου δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου