Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Χρήστου Καραφουλίδη για τις δυνατότητες ανάπτυξης του νέου Δήμου

«Ο νέος δήμος Κατερίνης έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.  Οι ακτές μας, τα Πιέρια όρη, τα Αρχαιολογικά, Ιστορικά και φυσικά μνημεία μας, αποτελούν τεράστια προοπτική για την περιοχή μας. Τα πρόσωπα που στελεχώνουν την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης» έχουν όραμα για τον  τόπο μας. Όραμα δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου. Τα προβλήματα της καθημερινότητας σίγουρα  είναι πρωταρχικό μας μέλημα, καθώς όλοι οι συνδημότες μας, από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Κορινό, πρέπει να λαμβάνουν υψηλή παροχή υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, γιατί το αξίζει αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι που ζουν εδώ.  


Το όραμά μου είναι και το δικό σας. Το όραμά μου είναι αυτό των χιλιάδων δημοτών του νέου Δήμου Κατερίνης. Το όραμά μου είναι το συμφέρον του κάθε ένα ξεχωριστού πολίτη και του συνόλου τους. Η γειτονιά, η περιοχή, η συνοικία, η πόλη, ο δήμος. Απλή καθημερινή, όμορφη και υγιής πολιτική από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Στον κόσμο αξίζει η διαφάνεια και η αλήθεια. Όραμά μας είναι η συμμετοχή, ο διάλογος, η διαφορετικότητα  ιδεών. Η στήριξη του απλού πολίτη, η καλυτέρευση της καθημερινότητάς του , η περαιτέρω κοινωνικοποίησή του. Και για να μιλήσουμε καθαρά και απλά ελληνικά όπως θέλει ο κόσμος εξάλλου … ο κόσμος βαρέθηκε να μη μπορεί να περπατήσει κάτω από το σπίτι του, σιχάθηκε να ψάχνει τους υπευθύνους και να μην τους βρίσκει, μπούχτισε από χαμόγελα και υποσχέσεις, κουράστηκε από την απίστευτη γραφειοκρατία. Ψάχνει κάτι άλλο, ένα βήμα να πει το λόγο του και εμείς να είμαστε από κάτω και να ακούμε. Ένα μπράβο σε μια ιδιωτική του πρωτοβουλία, ένα τρόπο να μας αποδείξει πως θέλει και μπορεί να συνεργαστεί. Αυτό είναι εμένα το όραμά μου. Αυτό είναι το όραμα του συνδυασμού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου