Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Η ψηφοθηρία και η «κλοπή»  της λαϊκής ψήφου με υποσχέσεις, πιέσεις, ρουσφέτια και άλλα τεχνάσματα από τους πολιτικούς, υπερασπιστές του κυρίαρχου συστήματος και τα κόμματά τους όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αποτελεί διαχρονικό «χόμπι» που επιδίδονται μόνιμα και σταθερά όλοι οι αστοί πολιτικοί.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κύριος Θανάσης Τσιφοδήμος (ΝΔ) που με ψεύδη, διαλαλεί όπου κάτσει και όπου σταθεί ότι ο  δήθεν «ανεξάρτητος» συνδυασμός του έχει υποψήφιους, στελέχη του ΚΚΕ.

Πρόκειται για ψέμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι αήθης η συνεχής αναφορά του ότι στελέχη του ΚΚΕ υπάρχουν στο ψηφοδέλτιό του και αυτή η συκοφαντική δυσφήμηση για το Κόμμα μας πρέπει να σταματήσει, αλλιώς ο χαρακτήρας του συκοφάντη θα τον ακολουθεί μια ζωή.

Το ΚΚΕ στο δήμο Δίου - Ολύμπου υποστηρίζει το ψηφοδέλτιο στης «Λαϊκής Συσπείρωση» με υποψήφια δήμαρχο την Κουρίτα Κατερίνα. Τα τοπικά στελέχη του ΚΚΕ γνωστά για τη δράση τους και τους αγώνες τους στην ευρύτερη περιοχή του νέου  «Καλλικρατικού» δήμου έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Καλούμε το λαό του νέου «Καλλικρατικού» δήμου, Δίου – Ολύμπου να βγάλει τα συμπεράσματά του, να μην αφήσουν να λεηλατηθούν οι ψήφοι τους, από τέτοιους τυχοδιωκτισμούς όπως του κυρίου Θανάση Τσιφοδήμου.

Με πολιτικά κριτήρια στην κάλπη, το ΚΚΕ καλεί τον λαό της περιοχής και συνολικότερα του νομού Πιερίας να καταψηφίσουν τους υποστηρικτές της πιο στείρας, αντιδραστικής, πολιτικής μέσω του «Καλλικράτη» που θα δώσει τη δυνατότητα να αλωνίσουν μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα εις βάρος των κοινωνικών αναγκών, να καταδικάσουν την πολιτική του μνημονίου που πτωχεύει το λαό μας, να καταδικάσουν αυτούς που εμπαίζουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο ως «ανεξάρτητοι» ή «υπερκομματικοί».

Καλούμε το λαό του δήμου Δίου – Ολύμπου να υπερψηφίσει τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφια δήμαρχο την Κουρίτα Κατερίνα που υποστηρίζει το ΚΚΕ. Που με καθαρές κουβέντες ανοιχτά χαρτιά απευθύνεται πλατιά στο λαό της περιοχής με θέσεις και προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου