Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Χρήστος Καραφουλίδης: «Παρουσιάζουν μακέτες ως έργα»!

Ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου σε Νέα Ζωή και Ευαγγελικά

«Στις 7  Νοεμβρίου δεν αλλάζουμε σελίδα. Κλείνουμε ένα παλιό και σκονισμένο βιβλίο και ανοίγουμε ένα καινούργιο, έτοιμο να το ανακαλύψουμε και να μας προσφέρει όσα είχαμε έως τώρα επιθυμήσει», τόνισε με έμφαση στις ομιλίες του, το βράδυ της Τετάρτης, σε Ευαγγελικά και Νέα Ζωή, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης. Σημείωσε δε πως η νέα δημοτική αρχή οφείλει να σφυρηλατήσει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, υπεράνω κομμάτων και συμφερόντων, υπεράνω σκοπιμοτήτων και προσωπικών φιλοδοξιών.


 
Ο κ. Καραφουλίδης κατήγγειλε τον Σάββα Χιονίδη για τα υπέρογκα χρέη που δημιούργησε στο δήμο, υποθηκεύοντας το μέλλον του.  Εκτίμησε ότι αυτά ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο δήμο καθημερινά φθάνουν νέα τιμολόγια. Κατηγόρησε τον Κ. Χιονίδη ότι αρκέστηκε στα έργα βιτρίνας και δεν υλοποίησε κανένα αναπτυξιακό έργο, ενώ παρουσιάζει μακέτες ως έργα. 

Κατήγγειλε ρουσφετολογικές προσλήψεις
στο δήμο, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, καλώντας τον κ. Χιονίδη, έστω και την τελευταία στιγμή. να δώσει στον τύπο τα ονόματα των συγγενών του και όχι μόνον που μπήκαν στον Δήμο χωρίς ΑΣΕΠ, με συμβάσεις. «Μέχρι και πριν λίγες μέρες καλούσαν κόσμο να πάει να δουλέψει με δίμηνες συμβάσεις, με την υποχρέωση τα απογεύματα να βοηθούν στην προεκλογική εκστρατεία τους», τόνισε ο κ. Καραφουλίδης,

Αναφερόμενος στην απόφασή της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κατερίνης» να διεκδικήσει το
δήμο είπε πως θέλουν να δώσουν μία άλλη προοπτική στην πόλη, για να σταματήσει η έπαρση και αλαζονεία, οι ηγεμονισμοί. «Εμείς μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα, θέλουμε να δουλέψουμε καλύτερα και πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Κοιτάμε μπροστά. Εμείς κι εσείς, είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο όνειρο, συναγωνιστές για την επίτευξη των ίδιων στόχων και την ικανοποίηση  των ίδιων προσδοκιών. Σήμερα όλοι μαζί στον αγώνα, αύριο όλοι μαζί στην Δημοτική Αρχή. Ένας Δήμος που θα βρίσκεται δίπλα και κοντά στον πολίτη, με πρωταγωνιστή τον πολίτη».

Μετά το πέρας των ομιλιών ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης δίνει το λόγο στους πολίτες, οι οποίοι θέτουν τα ερωτήματά τους, ζητώντας από το Χρήστο Καραφουλίδη, μόλις αναλάβει το δήμο, να κοιτάξει περισσότερο τον άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου