Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Δεν μπορούμε να κτίσουμε κάτι καινούριο με παλιά υλικά»



Ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου  Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη σε Μ. Γέφυρα, Παλιάμπελα και Λιβάδι

Δεκάδες άτομα από τη Μεγάλη Γέφυρα, τα Παλιάμπελα και το Λιβάδι παρακολούθησαν τις ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη, το βράδυ της Τετάρτης.  Παρά την κακοκαιρία, ο κόσμος των μικρών κοινωνιών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου, ενώ ο κ. Λαγδάρης  ζήτησε να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τα πρόσωπα του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού του, ο οποίος αποτελείται από έμπειρα και ικανά στελέχη αλλά και από νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά.


 
Ο κ. Λαγδάρης ανέπτυξε το στρατηγικό σχεδιασμό του για τον νέο «Καλλικρατικό»  δήμο, αλλά και τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει στη διοίκηση του.  «Όλες οι προτάσεις και οι σχεδιασμοί μας θα γίνουν πράξη με κοινωνική συμφωνία και συναίνεση, με συλλογικότητα και διαβούλευση, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις παραδόσεις μας, στον οικολογικό και πολιτισμικό πλούτο της περιοχής και κυρίως με σεβασμό στους συνδημότες  και στις πραγματικές τους ανάγκες.
Η πολιτική μας προς όλους και όλα  θα είναι ισότιμη, δίκαιη, ουσιαστική και αποτελεσματική λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που συνθέτουν την κάθε  επιμέρους περιοχή. Η ανάπτυξη θα είναι πολύμορφη και
συνολική. Όλα τα άξια και έμπειρα στελέχη του συνδυασμού μας έχουν βαθιά συναίσθηση του χρέους και της αποστολής τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγδάρης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να κτίσουμε κάτι καινούριο με παλιά υλικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου