Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

O Γρ. Βεγλιρής σε Διον, Αγ Σπυρίδωνα, Βροντού

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Βεγλιρής με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Αλλαγή Πορειας στο Δήμο Δίου- Ολύμπου" επισκέφθηκαν τον Αγιο Σπυρίδωνα, την Βροντού και το Δίον, όπου και συζήτησαν με κατοίκους και εργαζόμενους για τα οξυμένα προβλήματα από την εγκατάλειψη του αγροτικού κόσμου και γενικότερα του κόσμου της επαρχίας.

Ήταν έκδηλη η ανησυχία των κατοίκων για την επόμενη μέρα, μιας και τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν ρημάξει τις τσέπες τους. Σε σχόλιο του ο Γρηγόρης Βεγλιρής αναφέρει: "Ο Πρωθυπουργός με την προχθεσινή του συνέντευξη δεν άφησε περιθώρια παρεξήγησης. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ή θα στείλουν μύνημα υποταγής είτε μύνημα ανυπακοής. Η νίκη των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ θα είναι το πράσινο φως για νέα σκληρότερα μέτρα που θα τσακίσουν την εργασία, το μισθό, ότι με κόπο έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι και η αγροτιά.
Στις 7 Νοέμβρη οι δημότες του Δήμου Δίου - Ολύμπου πρέπει να μαυρίσουν αυτούς που μας μαυρίζουν τη ζωή. Μαύρο λοιπόν στους εκλεκτούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και τους "αντάρτες" τους. Ο Δήμος από την επόμενη μέρα πρέπει να γίνει σύμμαχος των δημοτών και όχι μηχανισμός πειθαρχίας στο μνημόνια και το ΔΝΤ μέσω του Καλλικράτη. Να τιμήσουμε το ΟΧΙ στον φασισμό με ένα νέο ΟΧΙ στην ισοπέδωση των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου