Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Θα αγωνιστώ για της αξίες της Ν.Δ

ΣΑΠΙΔΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
Υποψήφια Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας

Εν όψει των προσεχών εσωκομματικών εκλογών τη Ν.Δ. που θα γίνουν την Κυριακή 30 Μαΐου για την ανάδειξη των τοπικών επιτροπών σε κάθε Δήμο και για την εκλογή Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε από όλα τα μέλη του κόμματος, καταθέτω της θέσεις μου που αφορούν την υποψηφιότητα μου ως πρόεδρου ΝΟ.Δ.Ε.
Η ΝΟ.Δ.Ε από το περασμένο καλοκαίρι-ευρωεκλογές και τον Οκτώβριο-εθνικές εκλογές-γνώρισε μεγάλες εκλογικές ήττες που την οδήγησαν σε εκλογή νέου αρχηγού από τα μέλη του κόμματος-του Αντώνη Σαμαρά. Αυτό σημαίνει ότι περνά μια περίοδο αναταράξεων σε μια εποχή που γενικά η πολιτική και οι πολιτικοί αφήνουν αδιάφορους τους πολίτες της χώρας αλλά συνάμα και βαθύτατα προβληματισμένους.
Πρέπει λοιπόν σ’ αυτό το ομιχλώδες τοπίο που κυριαρχεί στην χώρα-που τελικά δεν γνωρίζουμε πού και πώς βαδίζουμε- γιατί δεν υπάρχει πρόγραμμα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που θα χαράζει εξωτερική πολιτική, ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ στο Δ.Ν.Τ χωρίς καμία διαπραγμάτευση που να ευνοεί την χώρα αλλά αντίθετα ακούσαμε από τα χείλη του έλληνα πρωθυπουργού ότι απολέσαμε μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Με προχειρότητα και χωρίς προγραμματισμό χαράσσεται η νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας-Καλλικράτης-και ασφαλιστική μεταρρύθμιση που συνεχώς και σιγά-σιγά παρουσιάζεται σκληρότερη για όλο τον κύριο κορμό της ελληνικής κοινωνίας.
Η Ν.Δ λοιπόν καλείται μέσα από το Τακτικό Συνέδριο που θα γίνει το Ιούνιο να ξεπεράσει τα εσωκομματικά μας προβλήματα και με ξεκάθαρες θέσεις και αποφάσεις για την πολιτική που θα εφαρμόσει να γίνει η πολιτική δύναμη που θα εμπνεύσει και πάλι τους νεοδημοκράτες-σες και του πολίτες της χώρας να την εμπιστευτούν και πάλι.
Για να το πετύχει πρέπει να αξιοποιήσει του νέους/νέες αλλά και το έμπειρο υγιές δυναμικό της ώστε να λειτουργήσουν οι τοπικές επιτροπές και ΝΟ.Δ.Ε ως αρωγοί του προγράμματος των αξιών και θέσεων που πρεσβεύουμε.
Για όλα αυτά, η θέση μου είναι ότι, μετά από πολύχρονη εμπειρία και γνώση που αφορά πρόσωπα αλλά και καταστάσεις που ταλάνισαν σε επίπεδο νομού το κόμμα, να αγωνιστώ για της αξίες της Ν.Δ. αφήνοντας πίσω συμμαχίες και συνεργασίες που υπήρξαν και θα υπάρξουν.
Έχοντας και λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τα κατά τόπους προβλήματα αλλά και τις απόψεις τοπικής κοινωνίας κατά Δήμους και Δημοτικά Διαμερίσματα θα αγωνιστώ ώστε η Ν.Δ. να έχει τις καλύτερες λύσεις για αυτά.
Πάντα με ξεκάθαρες θέσεις σε όλους και σε όλα θα είμαι κοντά στους οπαδούς και μέλη της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου