Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΠΑΣΠ : Φοιτητικές εκλογές. Νέα αρχή…

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι φοιτητές και σπουδαστές μας από την χθεσινή μάχη στις φοιτητικές εκλογές πανελλαδικά, καθώς  οι θέσεις, οι αρχές και οι αντιλήψεις έτσι όπως τις εκφράζει η Πανελλήνια  Σπουδαστική  Παράταξη επικρατούν σιγά σιγά στο ελληνικό πανεπιστήμιο  και την Ελληνική κοινωνία.
 
Παρόλο το μαύρο του πολιτικού σκηνικού, που κάποιοι εναγωνιωδώς προσπαθούν να στήσουν, οι φοιτητές, το πιο ενεργό κομμάτι της κοινωνίας  δείχνουν το δρόμο προς την αλλαγή νοοτροπιών χρόνων και καθεστωτικών αντιλήψεων που επικρατούσαν στο πανεπιστήμιο και το κρατούσαν  “δέσμιο” επί χρόνια.
Η συντήρηση μετά το κεντρικό πολιτικό σκηνικό, και στα πανεπιστήμια χάνει την ιδεολογική μάχη απέναντι στην πρόοδο και την ανάπτυξη, για ένα διαφορετικό, λειτουργικό, σύγχρονο πανεπιστήμιο, για μια εκπαίδευση έτσι όπως την είχαμε ονειρευτεί και έτσι όπως αξίζει σε κάθε ελληνική οικογένεια που δίνει μεγάλη μάχη αυτή την εποχή.
Έγινε το πρώτο βήμα για να δώσουμε στην ΠΑΙΔΕΙΑ νόημα και ουσία, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος με θάρρος, περηφάνεια και δυναμισμό για ένα καλύτερο μέλλον για την γενιά μας!
Συγχαρητήρια σε όλες τις ΠΑΣΠΙΤΙΣΕΣ και σε όλους τους ΠΑΣΠΙΤΕΣ  για την ωραία και καθαρή μάχη που δώσαμε μαζί!



ΜΠΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ και
Μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου