Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ. Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες ψηφίστε τον υποψήφιο που σας αντιπροσωπεύει

Καλούμαστε άλλη μια φορά να προσέλθουμε στην κάλπη για να ψηφίσουμε για πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης (ΝΟΔΕ) του κόμματός μας από τη βάση.
Σίγουρα κάποιοι έχετε κουραστεί από τις πολλές εκλογές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά έτσι γίνεται η αλλαγή, έτσι περνάμε σε νέα επίπεδα πολιτικής. Δίνοντας το στίγμα μας για κάτι καινούργιο, κάτι δικό μας, από την βάση του κόμματος.

Ψηφίστε τον υποψήφιο που σας αντιπροσωπεύει, τον εκλεχτό σας, τον φίλο σας, τον ικανότερο κατά την γνώμη σας, στηρίξτε έναν μαχητή της παράταξης που γνωρίζετε ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει, που ήταν πάντα παρών στις εκλογικές μάχες όλα αυτά τα χρόνια.

Δώστε την ψήφο σας στον άνθρωπο που πρέπει να βρίσκεται στην θέση του προέδρου για να στηρίξει και να διαχειριστεί την Νομαρχιακή Οργάνωση στα επίπεδα που επιθυμούμε. Σε αυτή την εκλογική μάχη δεν υπάρχουν χρίσματα, δεν υπάρχουν προσωπικές προτιμήσεις από τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.

Αφήστε στην άκρη τα λόγια από τους “πολιτικούς” του καναπέ. Κάντε στην άκρη άτομα που σας περνούν για πρόβατα, σας βλέπουν σαν ψήφο. Δώστε την ψήφο σας στον υποψήφιο που έχετε αγωνιστεί πλάι ο ένας στο άλλο. Έχουμε την ευκαιρία να  παράγουμε όλοι μαζί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου