Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Δ.Ο. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Δήμου Ελαφίνας. Bραδινή Πολιτική Συγκέντρωση

    Στις 23/05/2010 στα Καταλώνια Πιερίας, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Νεολαίων του Δήμου Ελαφίνας και της Συντονιστικής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τέθηκαν επί τάπητος τρέχοντα ζητήματα Νεολαίας και επικαιρότητας. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση με πληθώρα θεμάτων, τοπικών και γενικών, και θα επαναληφθεί σύντομα.
    Η βραδινή Πολιτική Συγκέντρωση της ίδιας μέρας ή αλλιώς «Πάρτι», όπως ο όρος έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια, μας έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε με Στελέχη, Συντρόφους, φίλους του Δήμου και όλης της υπόλοιπης Πιερίας. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.
   Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, κ. Θανάση Παπαγεωργίου και κα. Μαρία Μίχου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την Αναπληρώτρια Συντονίστρια της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας κα. Γαβριέλα Λαμογιάννη, τον Γραμματέα της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αν. Ολύμπου κ. Δημήτρη Μυλωνέρο, τον  Γραμματέα της Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Πιερίας και τους Πολιτευτές του Νομού μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η Νεολαία θα είναι «μπροστάρης» στις εξελίξεις που έρχονται, και θα το πράξουμε στο μέγιστο δυνατό , με γνώμονα την αλλαγή της Ελλάδας προς το καλύτερο, με Πρόεδρο και Πρωθυπουργό τον Γ. Α. Παπανδρέου.
      

Με Εκτίμηση
Η Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Ο. Δήμου Ελαφίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου