Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Συναντήθηκε ο Γιάννης Αμοιρίδης με τον υφ. υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη

Με τον υφυπουργό υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη συναντήθηκε ο βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης, κατά την οποία ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε ο υφυπουργός με στελέχη της Αιγαίο ΑΕ  και μετά τις προτάσεις στις οποίες κατέληξε η Πιερική Αντιπροσωπεία και η ηγεσία του Υπουργείου, σε σχέση με τα παράπλευρα διόδια.

«Από την ενημέρωση που είχα από τον κ. Μαγκριώτη, η εταιρία αποδέχθηκε την εναλλακτική πρόταση για μη καταβολή αντιτίμου στα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς, από ιδιωτικής χρήσης μικρά οχήματα», ανέφερε ο κ. Αμοιρίδης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο βουλευτής Πιερίας, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και με διάθεση να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. «Απομένει, η καλή διάθεση και πρόθεση της Εταιρίας, να φανεί και στην πράξη. Ελπίζουμε ότι θα επιβεβαιωθεί και στην προσεχή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου υποδομών, φορέων της Πιερίας και εκπροσώπων της Εταιρίας, αφού υπάρχουν αρκετά ακόμα θέματα που πρέπει βραχυπρόθεσμα να λυθούν για να αποφευχθούν εντάσεις και διαμάχες της τοπικής κοινωνίας», σημείωσε ο κ. Αμοιρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου