Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση της Βουλευτού Πιερίας ΠΑΣΟΚ κα Μαρίας Μίχου με τους υποψηφίους Δημάρχους Κατερίνης και Δίου - Ολύμπου

 Με τους υποψηφίους Δημάρχους Κατερίνης κ.Νίκο Μηλιώτη και Δίου-Ολύμπου κ. Νίκο Λάππα συναντήθηκε η Βουλευτής Πιερίας ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου. Η Βουλευτής αντάλλαξε απόψεις με τους υποψήφιους Δημάρχους της Πιερίας που έχουν την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι με τη σειρά τους συζήτησαν με την κα Μίχου διαδικαστικά θέματα για τις εκλογές αλλά και ζητήματα που αφορούν το νομό.

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ
Η κα Μίχου συζήτησε με τους υποψηφίους Δημάρχους ζητήματα που αφορούν τις εκλογικές διαδικασίες, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου θα έχει  θετική εξέλιξη.
Όπως υπογράμμισε «είναι ώρα δουλειάς»  τόσο σε περιφερειακό επίπεδο όσο και σε τοπικό, προκειμένου  η νέα διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη να εφαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτή την αλλαγή, με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση των πολιτών,  την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της Πιερίας, και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
«Είμαι βέβαιη ότι τόσο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Πιερίας, όσο και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι,  θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουμε μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Μίχου.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κατερίνης κ.Μηλιώτης και Δίου – Ολύμπου κ.Λάππας συζήτησαν  με τη Βουλευτή θέματα που αφορούν, το πρόγραμμα τους για τους Δήμους που διεκδικούν,  την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους  και πρόσθεσαν πως με την στήριξη και την ενεργό συμμετοχή όλων, η Τοπική  Αυτοδιοίκηση  στη Πιερία θα αλλάξει σελίδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου