Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κερδίσαμε τη μάχη, να κερδίσουμε και τον πόλεμο!

Αλλαγή Πορείας στο Δήμο Δίου – Ολύμπου
Γρηγόρης Βεγλιρής, υποψήφιος Δήμαρχος


Η άμεση κινητοποίηση των κατοίκων του Δήμου μας, απάντησε αποτελεσματικά στα σχέδια της κατασκευαστικής εταιρείας για την τοποθέτηση παράπλευρων διοδίων. Οι πιέσεις που ασκήθηκαν από τους δημότες στις δημοτικές αρχές έφεραν αποτέλεσμα και πετύχαμε μία πρώτη νίκη.



Η “Αιγαίον Α.Ε.” με τις πλάτες της κυβέρνησης δεν θα σταματήσει όμως εδώ. Θα συνεχίσει τις σχεδόν γκανγκστερικές ενέργειές της κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο τα κέρδη της εις βάρος του λαού και των δημοτών μας.

Η μάχη δεν τελειώνει εδώ, συνεχίζει μέχρι την απομάκρυνση των διοδίων που αποτελούν βαθειά πληγή στην πολλαπλά επιβαρυμένη περιοχή μας. Η επιλογή αυτή θα είναι πολιτική και θα καταδικάζει τα δύο μεγάλα κόμματα που μέχρι τα τώρα πηγαίνουν χέρι χέρι με τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και κατασκευαστών. Αλλά και όλους αυτούς που υποκρινόμενοι στέκονται στο παρά πέντε στο πλευρό των κατοίκων σφυρίζοντας αδιάφορα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η “Αλλαγή Πορείας” χαιρετίζει τη σημερινή κινητοποίηση των κατοίκων και καλεί σε νέες δυναμικότερες μέχρι την τελική νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου