Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ.

Μόνο ανησυχία πρέπει να φέρουν, οι δηλώσεις των βουλευτών του δικομματικού μπλοκ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ του νομού μας και των εκλεκτών τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε των πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μπροστά στη λαϊκή αγανάκτηση και οργή για να μην γίνουν άλλα διόδια.



Καλούμε το λαό της Πιερίας να βγάλει τα συμπεράσματά του. 
Με τον αγώνα και την πάλη του να δώσει άμεση απάντηση στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της δικομματικής συμπαιγνίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Ο αγώνας ενάντια στο ξεπούλημα των δρόμων και κατάργηση όλων των διοδίων πρέπει να κλιμακωθεί. Για να μπορεί να είναι αποτελεσματικός και νικηφόρος πρέπει και στο πολιτικό πεδίο να τιμωρηθούν πολιτικά εκείνοι που στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας ξεπουλάνε τα πάντα στο μεγάλο κεφάλαιο.

Στις εκλογές για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές στις 7 Νοέμβρη μπορούν και πρέπει να χάσουν αισθητά οι συνδυασμοί που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ όπως και τα διάφορα γαλαζοπράσινα δήθεν «ανεξάρτητα», «υπερκομματικά» ψηφοδέλτια που είναι έτοιμα όμως να εφαρμόσουν την κυρίαρχη αντιλαϊκή, αντιδραστική πολιτική μέσω του «Καλλικράτη». Να υπερψηφιστούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει ενιαία το ΚΚΕ σε όλη τη χώρα και αποτελούν την εγγύηση για θετικές διεργασίες σε φιλολαϊκή κατεύθυνση.

Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου