Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΗΣ «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κλιμακώνουμε τον αγώνα και την πάλη ενάντια στο ξεπούλημα των δρόμων από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, τον αγώνα ενάντια σε όλα τα διόδια.

Οι υποκριτικές δηλώσεις των πολιτευτών του δικομματικού μπλοκ του νομού μας από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και των εκλεκτών τους στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν.
Είναι αυτοί οι ίδιοι και τα κόμματά τους που βάλανε φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους και παρέδωσαν τους εθνικούς δρόμους σε ιδιωτικές εταιρίες μέσω των «συμβάσεων παραχώρησης»


Μπροστά στη λαϊκή αγανάκτηση και οργή για τα επιβαλλόμενα χαράτσια και κατασκευή νέων διοδίων, εμπαίζουν και κοροϊδεύουν τον λαό της Πιερίας κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν τι εξόργισε τον κόσμο, προτείνοντας μεσοβέζικες λύσεις για να εξιλεώσουν την αντιδραστική πολιτική που υπηρετούν και ξεπουλάει το δημόσιο πλούτο που με κόπο έφτιαξε ο λαός μας, στο μεγάλο κεφάλαιο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε δημόσια σύγχρονα έργα και υποδομές που να απολαμβάνει δωρεάν ο λαός, να καταργηθούν όλα τα διόδια, δημόσιες και σύγχρονες συγκοινωνίες, να σταματήσει η φοροληστεία του λαού μας, να μην δεχτούμε καμία νέα αύξηση των κομίστρων.

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

Ο αγώνας για να μπορεί να έχει προοπτική και να βρει το λαό της Πιερίας νικητή, μπορεί και πρέπει στις 7 Νοέμβρη να μαυρίσει τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τους γαλαζοπράσινους  δήθεν «ανεξάρτητους», «υπερκομματικούς», που είναι έτοιμοι να βάλουν πλάτη μέσω του «Καλλικράτη», να εφαρμόσουν την κυρίαρχη αντιδραστική αντιλαϊκή πολιτική μέσω της επιβολής νέων φόρων, ιδιωτικοποιήσεων, ξεπούλημα δημοτικής γης. Καλούμε το λαό της Πιερίας να υπερψηφίσει τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που θα αποτελέσουν αποκούμπι και στήριγμα στα μικρά και μεγάλα λαϊκά προβλήματα, θα είναι μπροστά στους αγώνες για λαϊκές διεκδικήσεις, για τη λαϊκή προοπτική, κόντρα στην εξάρτηση και κυριαρχία των μονοπωλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου