Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Συμμετοχή του Κέντρου Ημέρας ‘’4 Εποχές’’ του ΨΝΠΟ στην 8η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων.

Μέσα σ΄ ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο, παρουσίασε το Κέντρο Ημέρας [ Κ.Η.] ‘’4 Εποχές’’ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, τα εκθέματα του, συμμετέχοντας έτσι στην 8η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Δίου και που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καρίτσας από 18 έως 20-9-2010. 


Ο χώρος του περιπτέρου του Κ.Η.  ‘’4 Έποχές’’  ήταν γεμάτος με όμορφα εκθέματα δημιουργικής απασχόλησης, όπου κανείς μπορούσε εύκολα να δει μέσα από τα έργα που  εκτίθονταν  τα συναισθήματα των ανθρώπων αυτών, αλλά και την αναζήτηση επικοινωνίας των δημιουργών με τους συνανθρώπους τους.

Πρόκειται για δημιουργίες των μελών  της Εργοθεραπείας και του Προεπαγγελματικού Εργαστηρίου του Κ.Η. ‘’4 Εποχές’’ που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 51, στο Κέντρο της πόλης της Κατερίνης και έχει τηλέφωνο επικοινωνίας 23510-78255.

Πιο συγκεκριμένα,  τα εκθέματα αφορούσαν διάφορες μικροκατασκευές  ποικίλων  υλικών, πίνακες ζωγραφικής, εικόνες, κεντήματα, μπρούτζινες συνθέσεις, στεφάνια, κορνίζες, όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με το μεράκι των μελών του Κ.Η. και την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους.

Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κ.Σκανδαλίδης, ο Νομάρχης Πιερίας, Βουλευτές και  Δήμαρχοι του Νομού μας, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΨΝΠΟ κ. Τζήκας Δημήτριος μετά της συζύγου του και  πλήθος  κόσμου.

Θετική ήταν η ανταπόκριση των επισκεπτών για τα εκθέματα και οι οποίοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους μέ την αγορά των έργων.

Στόχος του Κ.Η. ‘’ 4 Εποχές’’ μέσα από την συμμετοχή του, ήταν η προβολή των εργασιών που γίνονται, αλλά και η ενημέρωση του κοινού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου