Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόγραμμα Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

Έχοντας υπόψη το Π.Δ. 1/2007 σύμφωνα με το οποίο  «καθιερώθηκε η 30η Σεπτεμβρίου, ως ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών» (ΦΕΚ 1/τ.Α/2.1.2007) και στο οποίο έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή, θα πραγματοποιηθεί φέτος εκδήλωση μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών.
    
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 και σύμφωνα με την απόφαση αρ.45768/11-08-2010 του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ορίζεται ως εξής:
Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ώρα 10:30. Στο χώρο του μνημείου στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Νομάρχη Πιερίας.
Στην εκδήλωση παρακαλούνται να παραστούν οι Αρχές του Νομού, της πόλης της Κατερίνης, οι Δ/ντες και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Ν.Α και της Περιφερειακής Διοίκησης Πιερίας, Ν.Π.Δ και Ι. Δικαίου, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.
Τα θέματα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές.
Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για την εγκατάσταση μικροφωνικής, το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό του χώρου του Μνημείου.
Τελετάρχης από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας ορίζεται ο κ. Συμεωνίδης Μιχάλης.

Το πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.
 
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου