Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.

Δήλωση του γραμματέα της Ν. Ε. Πιερίας του ΚΚΕ  Σαββίδη Παναγιώτη

Κανένας εργάτης, αυτοαπασχολούμενος, φτωχομεσαίος αγρότης, νέοι, άνεργοι και γυναίκες δεν πρέπει να παγιδευτούν και να εμπιστευτούν με την ψήφο τους στις 7 Νοέμβρη για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές τους εκλεκτούς του δικομματικού μπλοκ μεγαλοεργολάβους και μεγαλοεπιχειρηματίες. Πρόκειται για θιασώτες της πιο άγριας αντιλαϊκής, αντεργατικής πολιτικής, πολιτικής του μνημονίου και της Ε.Ε που τσακίζει κάθε εργατικό και λαϊκό δικαίωμα συρρικνώνει το εισόδημα και υποβαθμίζει καθημερινά το βιοτικό επίπεδο του λαού μας.
    Οι εκλεκτοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οι δήθεν γαλαζοπράσινοι «ανεξάρτητοί» τους βρέθηκαν μακριά από τα λαϊκά προβλήματα, τις λαϊκές έγνοιες απόρροια της αντιλαϊκής πολιτικής τους, ήταν απέναντι από τους εργαζόμενους, συνολικότερα από το λαό, που όλο το προηγούμενο διάστημα πάλευαν στους δρόμους για αξιοπρεπή, ανθρώπινη διαβίωση για ζωή με δικαιώματα.
    Τώρα είναι ευκαιρία για τον λαό να τους τιμωρήσει να τους «χτυπήσουν» εκεί που πονάνε. Καμία ψήφος σε αυτούς που θα εχθρευτούν τα λαϊκά δικαιώματα. Τώρα ο κόσμος της δουλειάς, τα λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου οι νέοι και οι γυναίκες μπορούν να κάνουν το βήμα, να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται ενιαία σε όλη τη χώρα από το ΚΚΕ και από συνεπείς αδιάλλακτους  αγωνιστές, για να αλλάξει το πολιτικό κλίμα να φυσήξει αέρας λαϊκής αισιοδοξίας για την αγωνιστική ανάταση του λαού.
    Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν είναι άγνωστοι στις τοπικές κοινωνίες, είναι δραστήριοι, λαϊκοί αγωνιστές που παλεύουν μέσα από τα κινήματα της ανυπακοής, απειθαρχίας στις αντιδραστικές, αντιλαϊκές εντολές της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. Παλεύουν μέσα από τις γραμμές των ταξικών, αντιμονοπωλιακών συσπειρώσεων όπως το Π.Α.ΜΕ, την Π.Α.ΣΥ, την Π.Α.Σ.ΕΒΕ, τις διάφορες επιτροπές αγώνα σε χώρους δουλειάς και συνοικίες.
    Καλούμε την εργατική τάξη του νομού μας, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχομεσαίους αγρότες, νέους, άνεργους και γυναίκες, να εμπιστευτούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας. Τους καλούμε να μην απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες, ώστε η λαϊκή οργή, η αγανάκτηση, ο θυμός, με τη συμμετοχή στις κάλπες να μετατραπεί σε τιμωρία αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής που διαχειρίζονται διαχρονικά τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.
    Καλούμε σε κοινή συμπόρευση όχι μόνο στην κάλπη, αλλά και κυρίως στους αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος, εκείνο τον κόσμο που μέχρι τώρα με ελαφριά την καρδιά ψήφιζαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τους απογοήτευσαν. Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα κατατεθεί στο χρηματιστήριο των λαϊκών αγώνων και θα λογοδοτεί μόνο στο λαό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου